Gyerekjátékokról rendszerezetten

Fisher-Price

2011/05/12. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

A Fisher Price termékek újszülött kortól kezdve a legkisebbek számára készültek. Nem tartalmaznak apró, lenyelhető elemeket,könnyen tisztíthatóak,színesek így a kisbabák kedvencévé válhatnak. Egyes játékok működtetéséhez elem szükséges,amit a doboz minden esetben tartalmaz.

 

Szeretném megvásárolni!

 

Az egészen pici babáknak a Fisher Price mintás játszószőnyeget és többféle ágyra és babakocsira akasztható zenélő,illetve zenélő világító állatmintás terméket kínál.

A játszószőnyeg alapja puha plédből készült, a tenger világába kalauzolja az újszülötteket. Váza masszív,kupolás szerkezetű. A két kupola ívéről medúza mintájú labda illetve egy-egy polip és csikóhal alakú csörgő lóg le,amik a gyermek érdeklődését hosszan lekötik. A csörgők levehetőek,így amikor a pici már hasra fordul kezébe tudja venni a játékot. A szőnyeg sátorrá alakítható így a kúszó-mászó babák is örömüket lelhetik benne.

Három hónapos kortól a Fisher Price szettben csörgőket kínál kisfiúknak piros,kék és sárga színben kalapácsot,csavarhúzót és fűrészt,lányoknak pedig kis táskát,gyűrűt,karkötőt vidám lila-rózsaszín színben.

Hat hónapos kortól tanuló gépek és tanuló állatok sokaságát kínálja a gyártó.

A tanuló állatok három darab AA-s vagy AAA-s elemmel működnek,az apróságokat számolni tanítják,megismerhetik az alapvető színeket,az állatok hangját...

Az állatok mint a Tanuló malac,boci ,Teddy maci,vagy kutya, puha plüss anyagból készülnek,barátságosak,zenélnek,szavakat illetve egész mondatokat mondanak.

A tanuló gépek mint pl.:pénztárgép,CD lejátszó,telefon vagy szimulátor rengeteg gombot tartalmaznak,működésükben a valódi gépeket utánozzák,emellett a babáknak megtanítják a számokat,betűket,színeket,a gépi műveleteket,zenélnek,hangokat adnak,három vagy akár hét éves korig szórakoztatják a gyermeket. Működésükhöz szintén elem szükséges.

A Tanuló zene-szék egy komplex tanulóeszköz,íróasztal,lámpa,óra és könyv tartozik hozzá.

   

 

A szék egyéves kortól ajánlható,amikor a gyermek már biztonsággal jár.

A tanuló zene-szék megtanítja a teljes ABC-ét,a számokat,a színeket,az állatok nevét és hangját ,ellentétpárokat,a köszönéseket és nem utolsó sorban az órát is. A szék négy közösen énekelhető dalt,13 dallamot,rengeteg mókás hangot és játékot tartalmaz. A lámpa a kapcsoló megnyomásával pirosan világít,a könyv lapozható. A tanuló székkel a gyermek játszva fejlődik.

 

Szeretném megvásárolni!

 

Szintén hat hónapos kortól ajánlható a klasszikus formadobáló a Sütifaló kincses bödön,a hengeres kúpépítő vagy a gyűrűpiramis amik mind a babák finom motorikus mozgásának fejlesztését segítik elő. Kisfiuknak és kislányoknak hat hónapos kortól többféle építőjátékot,járművet kínál a gyártó.

Különböző méretű autó,vonat,repülőgép,húzható csigaautó,illetve krokodil jármű közül választhatnak az apróságok,amik csörögnek-zörögnek,élethű hangokat adnak,és érdekes gombokat tartalmaznak.

Két éves kortól kisfiúknak különleges barkács készletet kínál a Fisher Price. A készlet egy működő fúrógépet ,cserélhető fúrófejet,kalapácsot és szöget tartalmaz,amik a hordozóba üthetőek,a kellékek pedig a láda belsejében tárolhatóak. A fúró 3db AAA elemmel működik,amely segítségével a gyermek könnyedén ezermesterré válhat.

A Fisher Price a játékok sokasága mellett etetőszéket,bébihintát és egyéb nélkülözhetetlen eszközt kínál,így minden igényt kielégít szülőknek és babáknak egyaránt.

 

 Frissítés:

 

Fisher-Price Nőlj velem babafotel!

 

Egy nagyon jó pofa, és hosszan kihasználható terméket szeretnénk figyelmetekbe ajánlani!

Ez a Nőlj velem babafotel,mely pihenőszék, hintáztatható és későbbiekben babafotelként is használható termék.Praktikusan összecsukható és hordozható,így kis helyen is elfér,és bárhová magaddal viheted.
Kettő fokozatban dönthető a háttámlája, kihajtható a játszóállvány és egyben levehető is.
A pihenőszék játékokkal el van látva, valamint rezgőfunkcióval is rendelkezik, ezzel lefoglalva a babát.
A játékokon fogantyúk vannak, amelyet a kicsi csörgetni tud.3 pontos biztonsági övvel védi a babát a kieséstől.
A babafotel huzata könnyen levehető, és mosógépben kimosható.

  

 

Szeretném megvásárolni!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr192897658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása