Gyerekjátékokról rendszerezetten

Zingo - Bingo jó játék!

2011/05/25. - írta: Játékbox / Játékpalota

 Szeretném megvásárolni!

A Thinkfun játékok felettébb szórakoztatóak, és mindemellett gondolkozásra serkenti a gyerekeket. A gyerekek számára a kihívások megoldása egyben szórakozás is. A felnőttek számára agytorna és kockázatvállalás felelősségének játékos megtapasztalása.

Az idősek számára a mentális frissesség fenntartását segítik, és egyben összekötik őket a gyerekekkel.  A Thinkfun játékok mindenki számára nagyszerűek.

A Zingo egy gyors, szórakoztató, párosító játék. Nagyszerű azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.

A dobozban található játéktáblának két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékra is módot ad. A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapokért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a kisebb gyerekek játszhatják. A piros színű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel, ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalmasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánlott. A Zingo játékot sok féle képpen lehet játszani, pl.: Mini Zingo: az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vízszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy háromszögben. Több táblás Zingo: ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyát.

A Zingo a következő tanulási és szociális készséget fejleszti: képzelőerő-szófelismerés, képzelőerő-szópárosítás, helyesírás, szókincs, koncentráció és memória, szóbeli kifejezés, szórakozás, győzni, veszíteni.

A Zingo az egész családnak remek szórakozást nyújt.

Ajánlott életkor 4 éves kor felett.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr992932038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása