Gyerekjátékokról rendszerezetten

Disney Hercegnők

2011/06/01. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

   Disney hercegnők baba formájában elevenednek meg. A Barbie nagyságú figurák rengeteg kiegészítővel kaphatóak.

Bell a Szépség és a szörnyetegből éneklő és egyszerű baba formában létezik. Bell sárga ruhában, kesztyűben, piros rózsával áll, hosszú barna haja hátrakötött. A doboz tartalmazza gyertyatartóvá változott komornyik át. Párja a szörnyeteg fehér ingben és fekete nadrágban áll, maszkja levehető.
Csipkerózsika hosszú rózsaszín ruhában, arany koronával és nyakékkel, üde mosolygós arccal kapható. Haja derékig ér, aranyszínű. A kék ruhás tündért tartalmazza.
Hamupipőke éneklős és sima változatban kapható. Lila ruhában, nagy rózsaszín masnival, rózsaszín hajdísszel, nagy lila fülbevalóval kapható. Hosszú szőke haja kontyba kötött. Az éneklő változata, a szív alakú nyakék megnyomásával a baba dalra fakad.
Aladdin és Jázmin alakja is megelevenedik Jázmin fekete, térdig érő hajjal, kék fejdísszel, óriási ékszerekkel létezik, a majommal együtt kapható. Aladdin fehér nadrágban, kék sárga mellényel, vastag saruban áll a játékboltok polcain.
Hamupipőke kék buggyos felsőben, sárga hosszú szoknyában kapható. Fekete haja piros masnival díszített, a doboz tartalmazza az énekes madarakat is. Énekes változatban is létezik piros masnival, piros nyakékkel. Párja a herceg fehér hosszú ujjú felsőben, kék nadrágban, kék mellényben, hosszú piros köpennyel kapható.
Ariel a kis hableány zöld uszonnyal, lile kagyló felsővel, hosszú piros hajjal, Sebastian és Ficánka alakjával kapható. Éneklő változata zöld nyakéket és lila masnit, illetve fátylat visel. Az éneklő babához kapható egy bársony karkötő különböző színekben, amiket a kislányok karjukra tehetnek.
Már a legújabb Disney hősök, Aranyhaj és Flynn is kapható baba alakban.
Aranyhaj lila ruhát és fűzőt visel, Flynn pedig fehér inget, barna nadrágot, zöld mellény, bakancsot és övet.
A Disney figurák kicsi 10cm-es alakban is léteznek. Aranyhaj hosszú sörényű lóval, illetve Flynnel párban (fésű, hajkefe és virágos hajcsat kiegészítővel),
Hófehérke alma díszdobozzal, piros pót szoknyával, barna paripával, Hamupipőke tök díszhintóval, pót szoknyával, kék topánkával, Hamupipőke pedig Fülöp herceggel és a három tündérrel karöltve kapható. Az összes hercegnő létezik táncoló formában is forgószínpaddal, szép, a hercegnőkhöz passzoló háttérrel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr302948758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása