Gyerekjátékokról rendszerezetten

"Nyár van nyár...

2011/06/27. - írta: Játékbox / Játékpalota

....röpke lepke száll virágra,zümmög száz bogár!"

Elég sok játékot bemutattunk már nektek,sőt sok olyan is van még amit nem.
Mivel nyár van,egyre melegebb napokat élünk át épp ezért most inkább kapjanak helyet a strand játékok,amik nagyszerű szórakozást nyújtanak medencében vagy a vízparton egyaránt.
Kicsiknek-nagyoknak,sőt felnőtteknek is találtunk olyan felszerelést ami,a szórakozást, vagy az aktív pihenést segíti:)

Például nézzük először a Swim Ways Bébi Úszógumit.
Ami elsőre szemet szúr az anyaga. Az úszógumi bababarát textilből készült,középen beleülős kényelmes bugyis hálóval van ellátva. Pop Up technológiával működik, kinyitva 82 cm,összecsukva 35 cm átmérőjű és egy hordozó táska is jár hozzá.
A maximális terhelhetősége 15 kg, 9-24 hónapos korig ajánlott. Maga az úszógumi felfújása kb. 4 levegő befújással végezhető el.
Kicsikéknek kiváló választás, ha azt szeretnéd, hogy veletek együtt élvezze a vizet és ne kelljen valakinek mindig kint lennie a parton, ám azt azért tudni kell, hogy ugyanúgy, mint a parton, a vízben is MINDIG ott kell lenni a baba mellett valakinek, tehát soha se hagyd egyedül, még ezzel az úszógumival sem!!!

Szeretném megvásárolni!

Ha nem gondolod azt,hogy a te kicsidnek megfelelő ez az úszógumi, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a szuper aranyos két gyűrűs medencét - már csak a mérete miatt is nagyon helyes -,aminek az átmérője 61 cm,magassága pedig 15 cm.
Hát igen erre mondják azt,hogy igazi kis pancsoló, és tényleg az! Kevés vízzel feltöltöd, ami hamar megmelegszik, és már indulhat is a móka, persze azért szükség lesz némi vízi játékra, mert önmagában csak egy ideig - kb. 2 perc - szórakoztató a pacsálás.
Kis napernyő a medence fölé, magas faktorszámú gyermek napozó, ami neked is jó, főleg ilyen magas UV sugárzás mellett, és itt enged meg,hogy megjegyezzem NE sajnáld a pénzt az 50-60-as faktorszámú napozókra, mert most még nem láthatod előre,hogy milyen galibákat okozhatnak némely bőr elváltozások!Tehát napernyő,naptej,vizi játékok=móka,kacagás,önfeledt szórakozás.


A kis medence 1-2 éves korosztálynak a legmegfelelőbb, idősebb gyerkőcnek inkább nagyobb medence ajánlott, vagy a következő Felfújható repülő lovagló matrac.

Olyan, mint egy igazi repülő, egészen meglepő, hogy mennyire ki van dolgozva és látszik még a hajtómű része is, és az ajtóknak is megfestették a körvonalát.
Méretében nem is olyan kicsi 112x61 cm.(Itt azért azt nem mondanám, hogy négy levegőfújással fel lehet fújni.) A pilóta fülke felett található a kapaszkodó, és jó is, hogy rajta van, mert egyébként elképzelhető, hogy igen nehéz rajta az egyensúlyt megtartani, bár lehet a gyerekeket ez nem is annyira zavarja,  még élvezik is a folyamatos vízbe esést.
Alapvetően 3-6 éves korosztály számára ajánlott a Jumo Jet használata, de még az is lehet, hogy az örökifjak is kedvet kapnak majd hozzá, persze azt csak akkor, próbálhatja ki ha azt a gyermek nem látja :).(Természetesen itt is igaz az, hogy a kisebb gyerekek felnőtt jelenlétével használják a terméket.)
Örökifjaknak,felnőtteknek inkább ajánlom az óriás úszógumit, ami tényleg az, mert 120 cm az átmérője.
De azt hiszem úszógumi helyett azt mondanám, hogy karika, mert úszásra kevésbé használható szerintem.Inkább beleülni és csak lebegni a víz felszínén, napozni, elmélkedni,hallgatni a természet zaját - és itt pont nem egy közeli építkezésre,vagy épp csintalankodó gyermekek nevetésre gondolok - egyszóval pihenni.
 

Szeretném megvásárolni

Viszont jöjjön most az, ami a szórakozásért felelős,az úszó röplabdajáték szett!
Hát ez óóriási, bár nem csak a mérete miatt (244 cm x 64 x 81 cm), úgy egyébként is egy nagyon szuper ötlet.
Itt mi a teendő? Felpumpálni, beállítani, játszaniiii! Ennyi!
Kortól, nemtől függetlenül ajánlom ezt a vizi játékot nektek, biztos vagyok benne, hogy remek szórakozást nyújt mindenkinek. Összeállítása teljesen egyszerű,nincs más dolgod csak felfújni az alapelemet, a háló részét kifeszíteni,labdát is felfújni, csapatot választani és kész is.
Itt is tessék figyelni a káros UV sugárzásra, mert egy ilyen játék során végképp sokan elfeledkeznek arról,hogy magas faktorszámú naptejjel kenjék be magukat,mert a víz hűst, a játékheve meg eltereli a figyelmet, a napocska meg szépen megéget...

 

Szép nyarat,és jó pihenést kívánunk nektek!
Holnap találkozunk ismét,s egy újabb játékot,vagy termékcsaládot veszünk szemügyre:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr603018895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása