Gyerekjátékokról rendszerezetten

Luna Magica -Egy varázslatos világ

2011/08/09. - írta: Játékbox / Játékpalota

Luna Magica

 

Létezik egy fantáziavilág,egy varázslatos táj,amit így hívnak:Luna Magica.

Erre a helyre csak a lovak léphetnek be ez az ő világuk.Itt még a csodák is valóra válhatnak.

Luna Magica egy elvarázsolt hely. A lovak teliholdkor összegyűlnek egy sötét erdő mélyén, és Epony, a királynő vezetésével a távoli Luna Magica birodalmába jutnak. A Luna Magica gyűjtőkártyák segítségével a kislányok is a csodálatos utazás részesei lehetnek.
Létezik egy 26 kártyát tartalmazó kezdő doboz, ami az első sorozat 49 féle kártyája közül kerül ki. Minden kártya tartalmazza a kártyán szereplő ló nevét, jellemzőit, képességeit, varázsnevét, varázstudását, egy varázsigét, pontozza a szépséget, sebességet, varázserejét és intelligenciáját 1-10-ig.
A gyűjtőkártyákkal kártyajáték játszható, a doboz tartalmazza a szabálykönyvet. A dobozhoz kiegészítésként 5-ös kiszerelésben külön gyűjtőkártya is megvásárolható. A Luna Magica világában az interneten keresztül is beléphetünk a www.digicards.com oldalon a Luna jelszó segítségével.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr443136527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása