Gyerekjátékokról rendszerezetten

HaliGali...

2011/08/23. - írta: Játékbox / Játékpalota

Sok-sok társasjáték volt már bemutatva nektek, s ugyebár ezek a játékok javarészt szobában való használatra alkalmasak - persze kivéve egy-egy kerti szülinapi bulit.
Azonban most jöjjön olyan társasjáték, ami kimondottan a szabadban is alkalmazható!
A méltán népszerű HalliGalli nyári kiadása!
Ismeritek a Halli Galli játékot? Pár szóban "mesélek" nektek róla.
A Halli Galli játéknak öt változata kapható a piacon (Hagyományos, Junior, Extreme,Fémdobozos,Nyári kiadás).
A játék csupa izgalom és akció, és nem utolsó sorban sok-sok nevetéssel párosul. Lényege: Csapj a csengőre, de csak akkor, ha 5 azonos gyümölcsöt látsz. Az a játékos, aki a leggyorsabban csap a csengőre, megnyeri a lefordított lapokat, s az nyeri meg a játékot aki a legtöbb kártyalapot gyűjtötte össze.
Az alapjáték 6 éves kortól ajánlott.

A Junior verzió, mert a kicsikre is gondoltak gyümölcsök helyett, a kártyalapok bohócokat ábrázolnak, 54 bohóc nyüzsög a porondon kilenc különböző színben. A legtöbb boldog, de van néhány szomorú, aki elvesztette kalapját. A könnyítés itt abban valósul meg,hogy a gyerekeknek 2 egyforma kép után kell a csengőre csapni.
A Junior 4 éves kortól ajánlott.
 

Az Extreme verizónál már állatok és gyümölcsök vegyesen megjelennek a kártyalapokon. Az alapjáték ugyanaz, de figyelni kell arra is, hogyha meglátsz egy állatot és kedvenc gyümölcsét akkor szintén villámgyorsan csapni kell a csengőre:)

A nyári kiadás pedig a normál Halli Galli utazó változata egy vízálló műanyag táskában kerül forgalomba, a benne található kártyák vízhatlanok, és még egy ajándék strandlabda is belekerült! Szuper ötlet, így a szabadidődet változatosan tudod kihasználni,hol strand labdával, hol pedig Halli Galli játékkal.


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr713172896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása