Gyerekjátékokról rendszerezetten

Közeledik a karácsony, Lego Land-be már el is ért!

2011/09/21. - írta: Játékbox / Játékpalota

Szereted a karácsonyt, a hangulatát, a fényeket, a havat, a fákat díszítő embereket? Szeretnéd mindezt megkapni, akár karácsonyra is? A Lego két téli csodavilága elrepít téged arra a helyre, ahol mindig karácsony van!

A Téli játékbolt egy elbűvölő karácsonyi táj, amelyben egy játékboltot találunk, és az előtte, a téren folyó élet kis darabkáit. Láthatunk itt karácsonyfa díszítő embereket, hóembert építő gyerekeket, akik szájtátva csodálják a játékbolt kirakatát, hogy kiszemeljék maguknak a legjobb ajándékot... Aki elfáradt a sok vásárlásban, megpihenhet a padon, amit meghitté varázsol a hóesés, és a lámpa fénye... A levegőben egy dallam száll, a két karácsonyi énekes felől tán?

A bolt kinyitható, megcsodálhatjuk benne a játékokat és az eszközök színes tárházát.

A másik téli kép a kisváros egy másik pontjára repít el bennünket, ahol egy pékséget látunk, a pék süti a karácsonyi kalácsot és finom, puha cipót, az üzlete előtt egy lovaskocsi áll, csak nem karácsonyfát árul? A befagyott tavon siklanak a korcsolyázók, milyen jó ézrés is, ha a hajunkba fúj a szél, miközben piruettezünk a jégen!

A doboz minden minifigurát és állatot tartalmaz! Az épületek gyönyörűen kidolgozottak, mintha valóságosak lennének! Az ember szinte szeretne bemenni a pékségbe, hogy megkóstolja a mester specialitását.

Mindkét Lego nagyszerű ajándék a gyerkőcöknek, legyenek akár lányok, vagy fiúk, hiszen a karácsonyt és a mesés tájakat mindenki szereti!

12 éven felülieknek ajánljuk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr243243896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása