Gyerekjátékokról rendszerezetten

Vívj harcokat az Oroszlánlovagvárban!

2011/10/27. - írta: Játékbox / Játékpalota

Játssz egyedül, vagy a barátaiddal, a Playmobil Oroszlánlovagvárát nem lehet megunni!

Védő leszel vagy támadó? A kiegészítésként kapható ostromgépekkel gyerekjáték elfoglalni a várat és megszerezni a kincset... vagy mégsem?

Jönnek a rablók! Húzd fel a kaput, engedd le a vasrácsot, így az ellenséged nem tud bejutni a várudvarra. Ha mégis megpróbálná, zúdítsd a nyakába a kőtömböket!

Néhány ellenséges lovagnak sikerült az első védelmen átjutni, és a saroktornyon felfelé törnek. Egy pillantatnyi figyelmetlenség kell csupán, és a lovag máris lefelé zuhan, csak nem rálépett egy csapóajtóra? A kőtömbök között majd biztosan elgondolkozik arról, vajon miért is nem nézett a lába elé.

A rablók második csapata a kincs rejtekhelyének közelébe jutott, sőt, a várhalat is megrepesztették! Az Oroszlánlovagok azonban megmentik a kincset, egy emelőszerkezettel felemelik, és a toronyszobában újra elrejtik. Ezek után katapulttal az ellenséget a várfalon kívülre juttatják. Ezt még ők se gondolták volna!

Azonban nem adják fel! A mellvéd felett egy újabb rabló közelítette meg a kincset. Az Oroszlánlovagok elöl azonban nem lehet elbújni, gyorsan felhúzzák a lépcsőt és megakadályozzák a feljutást.

A vár erős, és bevehetetlen, de érkezik a támadó csapat erősítése! Hogy folytatódik a harc? A Te fantáziádra van bízva!

A Playmobil (4865) Oroszlánlovagvárat 4 éves kortól ajánljuk, elsősorban fiúknak, vagy lovagokat szerető lányoknak. Ezek a játékok remelük fejleszti a képzelőerőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr493333981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása