Gyerekjátékokról rendszerezetten

Gyűjtsd össze a varázsjeleket a kis Varázslótanoncokkal!

2012/01/24. - írta: Játékbox / Játékpalota

Az Elvarázsolt Labirintus 2009-ben elnyerte az év játéka díjat, nem véletlenül, hiszen egy nagyon ötletes és egyedi játékról van szó.

A labirintus különlegessége, hogy a falai láthatatlanok! A játék megnyerése nem csak a szerencsén múlik, hiszen hogy merre szabad az út, és merre találhatók a falak, azt meg kell jegyezni, így tökéletesen fejleszti a gyerkőcök memóriáját.

A játéktábla két részből áll: Az alsó egy lyukacsos tábla, amire a labirintus falai kerülnek, erre helyezzük rá a játéktáblát, amin a kis varázslók kutatása folyik. Mindenki választ magának egy figurát, a táblára sarkára helyezi, és alulról feltapasztja a mágnest a bábu aljára úgy, hogy a játéktábla a mágnes és a figura között legyen. 

Ezek után az előkészületek után indulhat a móka!

A kis varázslók húznak egy - egy varázsjelet, amihez el kell jutniuk a táblán, ezután tösször megforgatják a játéktáblát. Dobnak a dobókockával, és kilépik a dobott értéket. Csak jobbra - balra, illetve előre - hátra mozoghatnak! Ha falba ütköznek, a mágnes leesik a bábu aljáról, és újra kell indulni a kiinduló kockából.

Figyelem! Nem szabad lassan, "falat tapogatva" egyik mezőről a másikra lépni!

A játkot az a kis varázslótanonc nyeri, aki elsőnek gyűjti össze az öt varázsjelet!

Ez a kedves játék kiváló szórakozás az egész családnak!

Ajánlott életkor: 6-99 év. Játékosok száma: 2-4. Átlagos játékidő: 20-30 perc.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr833743254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása