Gyerekjátékokról rendszerezetten

Te milyen befektető vagy?

2012/01/27. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Chicago Expresszben a játékos a 19. századi Amerika egyik befolyásos befektetőjét alakítja. A cél a vasútak kiépítése és a legmagasabb osztalék elérése!

Öt vasúttársaság szeretné elérni Chicagót, de ehhez rengeteg tőkére van szükségük, amit a részvényeik eladásával szerezhetnek meg. A részvények megszerzésével tudják a játékosok befolyásolni a vasúttársaságok fejlődését és így juthatnak osztalékhoz is!

Minden körben minden játékosnak három lehetősége van:

- Egy részvény aukciója

- Egy mező fejlesztése

- Egy társaság vasútjának fejlesztése három mezővel

Ezekkel az akciókkal lehet növelni a társaságok vagyonát. Adott időközönként a játékban osztalék fázis következik, amikor ajátékosok pézhez juthatnak.

Csak a legsikeresebb befektető és a legjobb stratéga képes a játékot megnyerni a végén, azáltal, hogy ő tesz szert a legnagyobb vagyonra!

A játékot 2-6 fő játszhatja, 12 éven felülieknek ajánlott. Átlagos játékidő: 60 perc.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr583907191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása