Gyerekjátékokról rendszerezetten

Tobago - A kaland magával ragad!

2012/02/23. - írta: Játékbox / Játékpalota

A dzsungelben több arannyal teli kincsesláda fekszik eltemetve. Állítólag az egyiknek egy kunyhó mellett kell lennie, nem messze a sziget legnagyobb hegyétől a legtávolabbi szigetrészen - a kincstérkép részei elárulják. Egy másik kincsesládának ott kell lennie, ahol a száguldó vad folyó hallható és egy pálma ágai vetnek büszke pillantásokat egy titokzatosan morajló szoborra, ami minden kincskeresőt titokzatosan magához vonz...

Isten hozott Tobago szigetén!

Add át magad a játék varázslatos légkörének! Engedd, hogy magával ragadjon az élmény, amit a gazdagon illusztrált tájakon a gondosan kidolgozott játékfigurákkal átélhetsz. A játék gondolkoztat és elbűvöl majd. Fejtsd meg együtt másik kalandorokkal a kincsestérképek titkát! Legyél az első, aki a kincsek lelőhelyére ér!

A három részből különbözőképpen összeállítható játéktábla 32 különböző játékjelenetet tesz lehetővé. Így minden fordulóban új élmény, izgalmas kihívásokkal teli kaland vár!

A játékot 10 év fölötti játékosoknak ajánljuk, 2-4 főig, átlagos játékidő: 60 perc.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr774185913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása