Gyerekjátékokról rendszerezetten

Legyél Te is divattervező!

2012/06/11. - írta: Játékbox / Játékpalota

Teremts divatot! A Crayola Divattervező szett egy komplett trend dizájner csomag, melynek segítségével a legkifinomultabb divatérzékkel megáldott csajszik szabják meg a legújabb irányzatokat. A Crayola Divattervező szett nyomtatható ruhaszövetet tartalmaz, így teljes mértékben Te határozhatod meg, hogy nézzen ki a minta vagy kép az anyagodon. A szettel csodálatos kreációkat varázsolhatsz a kifutóra.


Szabd méretre az anyagot, díszítsd fel, mintázd meg a Crayola Divattervező szett segédletével! Illeszd össze az öltözéket és mutasd be a divatos holmit a szettben található próbababán! Rajzold meg a vázlatfüzetben, majd keltsd életre a divatcsodákat! A termék 6 éves kor fölött ajánlott.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr284579452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása