Gyerekjátékokról rendszerezetten

Üzletünk

2015/10/26. - írta: Játékbox / Játékpalota

JÁTÉK SZAKÉRTŐK VAGYUNK

uzletfoto_jatekbox_csillagvar_uzletkozpont_obuda.jpg

A Játékpalota és a Játékbox játék szakáruházak több mint 18 éve vannak jelen a magyarországi játék piacon, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. Felnőtté válásunk idején kezdett erősödni az internetes kereskedelem és a cégcsoport magyar tulajdonosai arra az elhatározásra jutottak, hogy lépést kell tartani a változó világgal és meg kell alkotni saját webáruházunkat.

Az a tény, hogy eddig eljuthattunk, nem köszönhető semmi másnak, minthogy a csoport mélyen elkötelezte magát a klasszikus kereskedelem mellett.

Munkatársainkkal közösen hisszük, hogy a multikkal való versenyt csak és kizárólag a személyes kapcsolatteremtés útján lehet felvenni, vásárlóinkat a klasszikus értelemben szolgáljuk ki. Fogadástól a pénztárig végig jelen vagyunk és felkészülten, ugrásra készen várjuk a kérdések áradatát.

TÍZEZER GYERMEK JÁTSZHAT JÁTÉKAINKKAL

Online játékkereskedéssel, baba-, gyermek és felnőtt, illetve kerti játékok házhozszállításával 2006 óta foglalkozunk és azóta számos gyermek örömének voltunk virtuális szemlélői, hiszen törzsvásárlóink száma folyamatosan növekszik. A Játékbox webáruházon történt megrendelések már több mint tízezer gyermek szülőjének könnyítették meg játékvásárlását, és gyermekeik örömét.A helyzet adta lehetőségekhez mérten itt is fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, megrendelőink e-mail üzenet formájában kapnak értesítést csomagjuk állapotáról illetve Ügyfélszolgálatunk munkaidőben készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére.

Készletünk szinte kimeríthetetlen, hiszen az internetes webáruházunk a Csillagvárban, Duna Plazaban és Rózsa kertben található játék boltjaink készletéből szolgálja ki Megrendelőit. A Csiilagvár Játékpalot játékboltja biztosítja a személyes átvételt netes áron (kinyomtatott megrendelőlap szükséges a személyes átvételhez). Folyamatosan cserélődő választékunk, az újdonságok azonnali beszerzése garancia arra, hogy amit nálunk nem tud megvásárolni, az szinte nem is létezik.

SEGÍTÜNK!

Internetes játékboltunk, a jatekbox.hu mellett a személyes kapcsolatot, a játékok személyes kiválasztását is fontosnak tartjuk.Üzleteinkben személyesen is kérhetsz segítséget a vásárolni kívánt játék típusát, jellegét, tartósságát tekintve.

slide_torzsvasarlo2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr358022806
süti beállítások módosítása