Gyerekjátékokról rendszerezetten

Micimackó - Az állatok világa

2011/07/07. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ismerkedj meg az állatok világával Micimackó segítségével!Az állatkák eltévedtek a Százholdas Pagonyban, ezért Micimackó és barátai elhatározták, hogy segítségeddel hazavezetik őket a mamájukhoz.
Az oktatójáték kiválóan alkalmas az egészen kicsi gyermekek számára.A játék segítségével a gyerekek megtanulhatják felismerni az állatokat, környezetüket, és azt, hogy kifejlett korukra hogyan változnak meg. Az egyedi módon illeszkedő kártyákkal a gyermek magától is felismerheti választásának helyességét, mialatt megismerkedhet az állatok lenyűgöző világával.
Micimackó varázslatos tudománya Téged is bevezet az állatok világába. Medvebocs, kis vakond és egérke. Segíts nekik hazajutni végre!
Figyelj, keress, gondolkodj, s az állatokat ismerni fogod!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr723047827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása