Gyerekjátékokról rendszerezetten

Schleich pontgyűjtő akció

2016/07/09. - írta: Játékbox / Játékpalota

Gyere el játékboltjainkba és vásárolj SCHLEICH termékeket.
1500 Forintonként 1 ponttal jutalmazunk.
5 pont összegyűjtése után 1 db AJÁNDÉK Schleich figurát választhatsz a kasszánál elhelyezett termékekből.
A pontokat a kasszánál elhelyezett pontgyűjtő lapon tudod gyűjteni.
1500 Forint = 1 pont >> 5 pont = 1 AJÁNDÉK figura
Pontgyűjtő lap beváltása:
5 pont összegyűjtése után 1 db AJÁNDÉK Schleich figurát választhatsz a kijelölt termékekből, Fontos! A pontgyűjtő lapot csak hiánytalanul kitöltött állapotban tudod beváltani.

12.jpg

Promóció időszaka: 2016.07.01- 2016.08.15. vagy az ajándék figura készletének erejéig.

Szólj hozzá!

Csodapalota társasjáték - egy magyar térlátást fejlesztő játék!

2016/05/13. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Csodapalota alighanem a legjobb térlátást, képzelőerőt fejlesztő játék ma a piacon, amely teljes egészében magyar fejlesztésű és gyártású. 

A Csodapalota Zubály Sándor térlátást fejlesztő játéka. Az aprócska tündérek mindenhol csodálatos palotákat építenek. A bokrok alján, a fák tövében, a magas fű között bukkanhatsz rájuk, ha elég szemfüles vagy. Ez köztudott. Azonban most rajtad van a sor, hogy kipróbáld, milyen ügyes építőmester vagy! Akár a barátaiddal játszol, akár egyedül, mindenképpen tudásod legjavát kell adnod, ha jó eredményt akarsz elérni.

A tündérekről kinek Csingiling, kinek a Hétfejű Tündér jut eszébe. Gyerekmesék, csillagos varázspálcával, csipkés szoknyában kacarászó óvodások, vagy éppen a fantasy regények világa, mindegy, miből indul ki az ember, egyvalamiben lehet biztos. Soha életében nem kellett még tündérpalotát építenie... Pláne nem egyetlen rajz alapján, ami még csak nem is alaprajz!

csodapalota_jatek_jatekbox.jpg

A Csodapalota most betölti ezt az űrt, és nem is akárhogy! A régi kedves építőkockák és a mai modern egyszemélyes logikai fejlesztőjátékok hagyományait egyaránt követve négy nehézségi szinten kínál feladatokat, amelyek nem mások, mint egy-egy gyönyörűen megrajzolt látványterv az áhított tündérpalotáról.

A játékos feladata, hogy a szintnek megfelelően összeválogatott színes, fa építőelemekből a valóságban is megépítse azt úgy, hogy az meg is álljon. Ez az utolsó kitétel talán banálisnak tűnhet, de a gyakorlatban bizony nem az...A feladatoknak többnyire nem egy helyes megoldása van, de ez mit sem változtat azon, hogy egyáltalán nem egyszerű átlátni egy árkádokkal teletűzdelt épület lehetséges szerkezetét! Éppen ezért a Csodapalota alighanem a legjobb térlátást fejlesztő játék ma a piacon, amely teljes egészében magyar fejlesztésű és gyártású is. És mindennek a tetejében még társasjátékként is megállja a helyét!A feladatkártyáknak természetesen ilyenkor is központi szerep jut. A játékosok egyénenként, vagy éppen csapatokban igyekeznek megépíteni ugyanazt az épületet, de próbát tehetnek akár a legnehezebb szabályvariánssal is. Ez esetben a játékos a kártya alapján megpróbálja szóban úgy irányítani a csapattársát, hogy az felépítse a várat anélkül, hogy egy pillantást is vetne a kártyára. A dolgot persze még ezeken túl is lehet nehezíteni, például azzal, ha a társát instruálós játékos pedig az épülő palotát nem veheti szemügyre, így nagyon pontosan kell fogalmaznia, hiszen később nincs lehetősége korrigálni a társát...

A Csodapalota tehát egy valóban sokoldalú, felnőtteknek is komoly kihívást jelentő társasjáték többféle nehézségi szinttel és szabályvariációval - ki gondolta volna, hogy az építőkockázás még most is ilyen szórakoztató lehet?!


Érdekelnek a játékok, szeretnél olcsóbban, mindenki másnál hamarabb új és akciós játékokhoz hozzájutni? ► Iratkozz fel hírlevelünkre, rendszeres nyereményjátékainkra! 

Szólj hozzá!

Star Wars 7 - LEGO-ban már megérkeztek!

2015/10/26. - írta: Játékbox / Játékpalota

1-starwars_millenium-falcon-lego-75105.gif

►Millenium Falcon - áramvonalasabb, mint valaha

 

A Star Wars történet egyik legjellegzetesebb űrhajója visszatért, és áramvonalasabb és ellenállóbb, mint valaha! Ahogy az a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható, a Millennium Falcon legújabb LEGO® változatában számos új és továbbfejlesztett kiegészítőt találhatsz, például a még részletesebben kidolgozott hajótestet, a levehető pilótakabint, amelyben 2 minifigura számára is van hely, forgatható felső és alsó lézerágyú tornyot ajtónyílással és elég hellyel egy minifigura befogadására, kettős, rugós kilövőket, radar tányért, valamint rámpát és bejáratot.

Nyisd fel a hajótörzs felső paneleit, és fedezz fel további részleteket, többek között a fő hajóüreget, amelyben ülőhelyek, holografikus sakktábla, részletesen kidolgozott hiperhajtómű, titkos rekesz, extra dobozok és kábelek, valamint tárolóhely a rugós kilövő töltényeinek! Természetesen egyetlen LEGO Millennium Falcon modell sem lehet teljes Han Solo és Chewbacca, valamint a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilm többi nagyszerű szereplője nélkül. Kapcsold be a hiperhajtóművet és induljon a LEGO Star Wars csata! A csomagban 6 minifigurát (Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech és egy Kanjiklub bandatag, valamint egy BB-8 asztromechanikus droid) és válogatott fegyvereket találsz.

 

LEGO STAR WARS 75105 MILLENNIUM FALCON - kapható itt» 

►Poe X-szárnyú vadászgépe 

Csatázz az Első rend erői ellen Poe X-szárnyú vadászgépével! Ez az egyedi kialakítású vadászgép rengeteg különlegességet kínál, van rajta például 4 rugós kilövő, 2 gyorstüzelő, visszahúzható futómű, szétnyitható szárnyak, kinyitható pilótafülke, amelyben elfér egy minifigura, mögötte pedig elég hely van a BB-8 asztromechanikus droid számára.

A járműben helyet kapott még egy adagolóval felszerelt fegyvertartó állvány, extra rakéták, lövedékek és egy extra ülés is. Kapaszkodj fel a létrán, kötsd be magad és alkosd meg a nagyszerű jeleneteket, ahogy a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható! A csomagban 3 minifigurát (Poe Dameron, Az Ellenállás egyik felszíni tagja, az Ellenállás egyik X-szárnyú vadászpilótája, és egy BB-8 asztromechanikus droid), válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz.

 

Poe X-szárnyú vadászgépe - itt kapható » 

 

forrás: lego.com


Érdekelnek a játékok, szeretnél olcsóbban, mindenki másnál hamarabb új és akciós játékokhoz hozzájutni? ► Iratkozz fel hírlevelünkre, rendszeres nyereményjátékainkra! 

Szólj hozzá!

Pingvincsúzda a kedvenc társasjátékunk

2015/03/14. - írta: Játékbox / Játékpalota

Öt pingvin ül a csúszós jégtáblákon. A jégtáblák csikorognak és csúszkálnak. Tedd fel a jégtáblákat a játéktáblára, azonban nem akárhogy: minden pingvinnek a helyére kell kerülnie!
1953-ban, Solomon W. Golomb mutatta be a pentomino fogalmat, amelyekkel az egyforma négyzetekből összeállítható formákat hívta.
Ez alapján a pentomino 5 szabályos négyzetből áll. Ebből összesen 18 kölönbözo alak állítható össze. Habár csak 5 különböző elem van a Pingvincsúszdában, ebből 13 különböző pentomino elemet lehet összeállítani, mert az elemek alakíthatóak!
Válassz egy feladványt, és tedd a pingvineket a megfelelő helyre. Előfordulhat, hogy több pingvint is a megfelelő helyre kell tenned!
A Kezdő szintű (zöld) feladványok néhány elem helyét és formáját megadja, hogy könnyebben elkezd, és megtanuld a játék működését!
Helyezd fel az öt játékelemet a táblába, úgy hogy mindegyik egyszerre a táblán legyen, és a pingvinek is a megfelelő helyen álljanak.
A megoldáshoz előfordulhat hogy néhány, vagy az összes elem formáját meg kell változtatnod, hogy a megfelelő formát megtaláld.
Amennyiben a feladványon kevesebb mint 5 pingvin látható, akkor a többi pingvin helyét tetszőlegesen megválaszthatod.
A pingvinek bármerre fordulhatnak. A feladványok csak a pingvinek helyét határozzák meg, nem az irányukat!
Csak egy helyes megoldás van. Minden feladvány megoldása a feladványfüzet hátuljában megtalálható. Kattints a képre!
20.jpg
Korosztály: 7 éves korosztálytól kezdve 99 évesig tartalmaz feladványokat
Szólj hozzá!

Mini-Maxi Micro rollerek

2015/02/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ez a roller SVÁJCBAN gyártott, kiváló minőségű az összes sztár csemete a világban ilyennel utazik. A Mini-Maxi Micro roller egy nagy család tagja, melyeket a Micro márkanév fog össze. Mindegyik Micro termékben közös a svájci tervezés, és a magas minőségi színvonal. Nem összetévesztendő az olcsó kínai kacatokkal.
Egészségre gyakorolt hatása:
Tudta, hogy a mozgáskoordináció és a tanulási készség összefügg?
Önnek is feltűnt, hogy sok gyerek egyáltalán nem tud egyensúlyozni és ügyetlenül mászik? Hogy nehezen bánnak a ceruzával, az ollóval, később tanulnak meg beszélni, nehezebben sajátítanak el dolgokat? Ezen gondok egyik oka az egyoldalú mozgás. Ezért fontos, hogy gyermekünk sok olyan komplex mozgást végezzen, mint amilyen például kiskorban a mászás. Minél több izmot és készséget igényel egy mozgásforma, annál jobb hatással van gyermeke fejlődésére.
A mozgásfejlesztés új korszaka: Micro roller
A fantasztikusan újszerű és teljesen egyedi kormányzási kialakítás jobban segíti gyermeke mozgáskoordinációjának fejlődését más rollereknél. Hiszen a Mini Micro nem hagyományos kormánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem a kormány elfordításával lehet irányítani a rollert, hanem a kormány döntésével és gyermeke testsúlyának áthelyezésével. Ezáltal nagymértékben segíti gyermekét a motorikus készségek fejlődésében, fejleszti egyensúlyérzékét és ezáltal jelentős mértékben hozzájárul olyan mentális készségek fejlődéséhez, javulásához mint a tanulás, figyelem összpontosítás. Emellett a „kismotoron" megszokott szabadságot és élményt nyújtja gyermekének és ezáltal Önnek is. Nyugodtabbá válik az út az oviba vagy a sarki boltba. Ha mégis elfáradna gyermeke, csekély súlya miatt nem jelent fáradtságot Önnek sem a roller szállítása.
Praktikus A Mini Micro, ez a háromkerekű roller könnyű, ezért ha akad olyan pillanat, amikor éppen nem használja a gyermek, könnyen szállítható. Egyszerűen vigye magával a babakocsira akasztva vagy támassza le egy kávézóban a sarokba. Senkit sem fog zavarni.

TERMÉK TÖRTÉNETE:
A Micro rollerek története egy hétköznapi problémával kezdődött. Wim Ouboter, a Micro rollerek megalkotója szerette a sült kolbászt. A lakása közelében volt egy kiváló hely, ahol a számára legízletesebb kolbászokat készítették. Egy gond volt csupán. A delikát pont olyan távolságra volt lakásától, ahová autóval vagy biciklivel nem volt érdemes elindulni, gyalog viszont már kényelmetlen volt megtenni az utat. Megoldás után kutatva, olyan járműről álmodozott, mely könnyű, akár öltönyben sem okoz gondot a használata, és főleg megfizethető. Miután nem talált a maga számára megfelelőt, így alkotott egyet. Ezzel kezdetét vette a Micro rollerek sikertörténete. Mára a világon gyerekektől a felnőttekig milliók ismerték és szerették meg a Micro Mobilty rendszert.
A Micro Mobility átformálta a világot, és bár természetesen nem ez volt az első, és ma sem az egyetlen roller, mégis: egyetlen más termék sem tud felmutatni akkora rajongó és vásárló tábort mint a Micro Mobility.

http://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=micro14_2.jpg

Szólj hozzá!

Készségfejlesztés Miniland játékokkal

2015/02/09. - írta: Játékbox / Játékpalota

A miniland Educational program egyik legfontosabb részét képezik azok a játékok, amelyek a "layout games" csoportba tartoznak. Ezek a játék-variációk a különböző psziho-motoros folyamatok: a vizuomotoros koordináció, a forma- és méretfelismerés, a színismeret stb. fejlesztését szolgálják. Ezzel alapozódik meg a gyermek figyelem- és koncentráló készsége, a későbbi írás-olvasási készség, a megértés, a logika fejlődése.

http://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=miniland

14_1.jpg

Szólj hozzá!

Újra BIONICLE

2015/02/02. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Bionicle a LEGO-csoport játék és multimédia franchise-a, ami az 5-16 éveseket célozza meg, de rajongói akadnak a felnőtt korosztályban is. 2001 januárjában indult Európában és június/júliusban az Egyesült Államokban. A széria a LEGO egyik legsikeresebb terméklánca lett, és nagyban hozzásegített ahhoz, hogy a 2000-es évek elején pénzügyi gondokkal küszködő cég elkerülje a csődöt.2009 második felében hagyták abba a játékok gyártását, valószínűleg a romló eladások miatt.2015-től a Lego ismét forgalmazza a Bionicle játékokat.

A Bionicle egy akciófigura széria, a korábbi Slizer és RoboRiders sorozatok utódjának számít. Eredetileg a LEGO Technic alszériája volt, 2002-től kezdve önálló témává vált. Ma a „Constraction” gyűjtőnévvel utalnak a Bionicle-re és a hasonló felépítésű akciófigurákból álló LEGO témákra. A Bionicle-t a köré épülő science-fantasy univerzum és az ezt bemutató multimédia franchise különböztette meg az addigi LEGO termékektől. A történet egy fiktív világ kiborg-szerű lényeiről szól, és főleg az úgynevezett Toa hősök kalandjaira koncentrál. Ők különböző gonosz erőktől védik a Matoran népet, és az istenszerű Mata Nui (a „Nagy Szellem”) felébresztésére törekednek, akit a történet főgonosza, Teridax Makuta ejtett álomba. A LEGO 2015-ben újra indítja a történetet, hasonló felállással.

Maga a „Bionicle” szó két angol szó összeolvasztásával keletkezett: biological és chronicle, magyarul „biológiai krónika” – ami arra utal, hogy a legtöbb karakter figuratív értelemben a Mata Nui nevű óriáslény biológiájának része.(Forrás:Wikipédia)

Az új készletek már kaphatóak!! http://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=bionicle18.jpg

Szólj hozzá!

Mágneses Világtérkép

2015/01/26. - írta: Játékbox / Játékpalota

Szeretnéd megismertetni gyermekeddel a "világot" a benne élő állatokat,embereket,a híres épülteket?Ez a Mágneses Világtérkép a legjobb választás ehhez.A nagy 72x46cm-es térképen elhelyezheted a 201 db mágnes lapot ami embereket.állatokat,épületeket ábrázol,mindegyiket a saját földrészén,saját országában.A kihajtott térkép felakasztható,így akár a szoba dísze is lehet.A JANOD termékek kiváló minőségű játékok,a gyártók a minőség mellet a termékek esztétikai szépségét is szem előtt tartják. 16_1.jpghttp://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=vil%E1gt%E9rk%E9p

Szólj hozzá!

Homokozni otthon?

2015/01/24. - írta: Játékbox / Játékpalota

16.jpgA Kinetic Sand™, az örökmozgó homok, 98% tiszta homok és 2% speciális szilárd kötőanyag keveréke. Ennek köszönhetően a Kinetic Sand™ olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjaid között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Építhetsz belőle, órákon át túrhatod, mégsem koszolod össze magad. Ráadásul sosem szárad ki! Akár az asztalon is játszhatsz vele. Ha pedig szétszóródna, az egymáshoz mágnesként tapadó homokszemek révén könnyedén összegyűjtheted. A Kinetic Sand™ egyesíti a homokozás utánozhatatlan élményét a gyurmázással. Gyermeked játszhat benne markolóval, autóval, formázhat belőle süteményt, állatokat, vagy csak egyszerűen turkálhat benne és élvezi, amint a homokszemek egy kézből a másikba vándorolnak.A Kinetic Sand™-del 3 éves kortól bárki játszhat. Kiválóan fejleszti a finom motoros mozgást, a szenzoros funkciókat és a kreativitást, miközben megmarad a szabad és gondtalan játék élménye

Szólj hozzá!

Intelligens gyurma

2015/01/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

Nagy sikere volt a karácsonyi szezonban ennek a terméknek és sokan keresik ma is.

Az intelligens gyurma attól különleges, hogy több különböző anyag fizikai tulajdonságait testesíti meg.Nyúlik,folyik,pattan,törik,szakad,világít,mágnesezhető vagy akár hőre megváltoztatja a színét.

Nézd meg választékunkat:http://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=intelligens14.jpg

Szólj hozzá!