Gyerekjátékokról rendszerezetten

Operáció - Buzz Lightyear

2011/06/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

Szeretném megvásárolni

Nehéz az űr cowboyok élete mostanában. Eltörhet a communicatorja, aszteroida darabok szorulhatnak a cipőjébe, vagy galaktikus acidba léphet (nem túl kellemes, még cipőben sem), eltörhet valamelyik alkatrész a karjában (ott, ahol nekünk a könyökünk van).

Szóval nem egy veszélytelen hivatás megmenteni a világot. Azonban ez a mi bátor Buzz Lightyear-unkat nem tántorította el a "szakmától". Épp ezért szüksége lenne olyan vállalkozó szellemű gyerekekre, akik szükség esetén „megoperálják”. Ehhez szükséged van erre a játékra. Ha sikeres műtétet hajtasz végre Buzz-on, megmentheted és tovább tevékenykedhet ráadásul orvosi díjat is kapsz. Viszont ha egy kicsit is megremeg a kezedben a csipesz, Buzz berregni kezd, és vége a körnek.

A dobozban mindent megtalálsz, amire szükséged lesz: játéktábla Buzz-al, csipesz, 24db kártya, 12db mókaanatómia rész, játékpénz, tárolórekesz.

6 éves kortól ajánlott ügyességi társasjáték, ami akár 1 játékossal játszható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr883005797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása