Gyerekjátékokról rendszerezetten

Mini-Maxi Micro rollerek

2015/02/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ez a roller SVÁJCBAN gyártott, kiváló minőségű az összes sztár csemete a világban ilyennel utazik. A Mini-Maxi Micro roller egy nagy család tagja, melyeket a Micro márkanév fog össze. Mindegyik Micro termékben közös a svájci tervezés, és a magas minőségi színvonal. Nem összetévesztendő az olcsó kínai kacatokkal.
Egészségre gyakorolt hatása:
Tudta, hogy a mozgáskoordináció és a tanulási készség összefügg?
Önnek is feltűnt, hogy sok gyerek egyáltalán nem tud egyensúlyozni és ügyetlenül mászik? Hogy nehezen bánnak a ceruzával, az ollóval, később tanulnak meg beszélni, nehezebben sajátítanak el dolgokat? Ezen gondok egyik oka az egyoldalú mozgás. Ezért fontos, hogy gyermekünk sok olyan komplex mozgást végezzen, mint amilyen például kiskorban a mászás. Minél több izmot és készséget igényel egy mozgásforma, annál jobb hatással van gyermeke fejlődésére.
A mozgásfejlesztés új korszaka: Micro roller
A fantasztikusan újszerű és teljesen egyedi kormányzási kialakítás jobban segíti gyermeke mozgáskoordinációjának fejlődését más rollereknél. Hiszen a Mini Micro nem hagyományos kormánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem a kormány elfordításával lehet irányítani a rollert, hanem a kormány döntésével és gyermeke testsúlyának áthelyezésével. Ezáltal nagymértékben segíti gyermekét a motorikus készségek fejlődésében, fejleszti egyensúlyérzékét és ezáltal jelentős mértékben hozzájárul olyan mentális készségek fejlődéséhez, javulásához mint a tanulás, figyelem összpontosítás. Emellett a „kismotoron" megszokott szabadságot és élményt nyújtja gyermekének és ezáltal Önnek is. Nyugodtabbá válik az út az oviba vagy a sarki boltba. Ha mégis elfáradna gyermeke, csekély súlya miatt nem jelent fáradtságot Önnek sem a roller szállítása.
Praktikus A Mini Micro, ez a háromkerekű roller könnyű, ezért ha akad olyan pillanat, amikor éppen nem használja a gyermek, könnyen szállítható. Egyszerűen vigye magával a babakocsira akasztva vagy támassza le egy kávézóban a sarokba. Senkit sem fog zavarni.

TERMÉK TÖRTÉNETE:
A Micro rollerek története egy hétköznapi problémával kezdődött. Wim Ouboter, a Micro rollerek megalkotója szerette a sült kolbászt. A lakása közelében volt egy kiváló hely, ahol a számára legízletesebb kolbászokat készítették. Egy gond volt csupán. A delikát pont olyan távolságra volt lakásától, ahová autóval vagy biciklivel nem volt érdemes elindulni, gyalog viszont már kényelmetlen volt megtenni az utat. Megoldás után kutatva, olyan járműről álmodozott, mely könnyű, akár öltönyben sem okoz gondot a használata, és főleg megfizethető. Miután nem talált a maga számára megfelelőt, így alkotott egyet. Ezzel kezdetét vette a Micro rollerek sikertörténete. Mára a világon gyerekektől a felnőttekig milliók ismerték és szerették meg a Micro Mobilty rendszert.
A Micro Mobility átformálta a világot, és bár természetesen nem ez volt az első, és ma sem az egyetlen roller, mégis: egyetlen más termék sem tud felmutatni akkora rajongó és vásárló tábort mint a Micro Mobility.

http://www.jatekbox.hu/index.php?page=list&search=micro14_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr457202555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása