Gyerekjátékokról rendszerezetten

Granna – Óvodások játékra!

2011/05/20. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

Ez a termékcsalád 3-8 éves gyermekeknek ajánlott, és 1-4 fő-ig játszható.

A termékek készségfejlesztőek, egyszerűek és közkedveltek, bevezetik a játékok világába a gyermekeket, megtanítják a nyerés és vesztés fogalmát, fejlesztik a kézügyességet, számolni tanít, megismerteti a betűket, az állatok nevét.

A termékcsaládba tartozó játékok:

Ki csoda? Mi csoda?

Egy vidám találgatós játék, amiben az elhangzott versekből kell kitalálnod, hogy miről hallottatok. Ha helyes választ adtok, akkor a játékban található lyukas sajton betömhettek egy lyukat. A cél, hogy mind az öt lyukat betömd, így te nyered meg a játékot. A játékhoz szükséges egy személy, aki már tud olvasni.

 Szeretném megvásárolni!

Fekete Péter:

A már jól megszokott pártalálós kártyajáték, viszont a játék közben a lapokban szereplő személyek nevéből a foglalkozásokat és megismerik. A pakliban 14 pár bújt el, ami 14 foglalkozást jelent. A kártyán szereplő nevekből a vezetéknév utal a foglalkozásra. A játék célja, hogy minél több párod legyen, és ne maradjon nálad a Fekete Péter!

 Szeretném megvásárolni!

Tarkabarka fűzőcske:

Egy vidám fűzögetős játék, amiben a gyerkőc kézügyességére van szükség. A játékba a dobozban található táblán kell a fűzőket úgy fűzni, hogy a képen található állatok vonalait, mintáit kövesse. Ha nem sikerül úgy megoldani, akkor előfordul, hogy kusza lesz a végeredmény. Egy képhez több színű fűző is fel lehet hasonlítani.

 Szeretném megvásárolni!

Kisegér nagyegér:

Két egyszerű játék egy dobozban. Az első játék egy ellentétpár kereső játék. A feladat az összetartozó képeket megtalálni, és minél több ellentétet kell felfedezni. A másik játék egy társasjáték, amiben a piros kártyákat képpel lefelé kell lerakni, és a kék színű kártyákat szét kell osztani. A játékok sorban húznak az asztalról, és ha a saját kártyái között megtalálja a párját, akkor melléteszi, ha nincs párja, visszateszi. A nyeri, aki a legtöbb párt gyűjt.

 Szeretném megvásárolni!

Gyurma kvartett:

Szintén 2 játékot tartalmaz a doboz. Az első egy sima gyurma, amiből kedvedre formázhatsz.

A másik egy kvartett játék, amiben 4 kártyát kell gyűjteni, ami színben megegyező, viszont a mintája nem. A megfelelő mintákat a kártya tetején láthatod. A játékot az nyeri akinek több kvartettje lesz.

 Szeretném megvásárolni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr622918814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása