Gyerekjátékokról rendszerezetten

Karácsony ajándék tippek: szirénázó - csillogó

2012/12/10. - írta: Játékbox / Játékpalota

Van az a helyzet, amikor egyértelmű, hogy mit kapjon a gyerek és van, amikor jól jön néhány ötlet. Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyeket most csoportosítva, több részletben mutatunk meg.

CSILLOGÓ

KINEK: lányoknak, akik hercegnők, balerinák vagy éppen királylányok bőrébe bújva játszanak, de a lényeg mindig ugyanaz csillogjon és lehetőleg legyen rózsaszín.

A csillogást nem lehet elég korán kezdeni, a legkisebbeknek itt van rögtön egy hercegnős csörgő - rágóka a Lamazetól. Az esti fürdésnél sem kell nélkülözni a hercegnős kiegészítőket, itt van egy szettben a vízálló korona, tükör és a varázspálca.

2 éves kortól választhatjuk a Duplo kockákat, természetesen rózsaszínben. Itt van Hamupipőke kastélya, hintója, esetleg Csipkerózsika szobája a Princess sorozatból. A Duplo nagy előnye, hogy később tovább bővíthető más tematikájú dobozokkal és elemekkel.

Ha az építést kihagynád, a Playmobilt érdemes választani. A hercegkisasszony és kastélya sorozatban a kedvencünk a hercegkisasszony ládikája és a szökőkutas tündérkert, de vannak egyéb cukiságok is, a választásnak csak a  pénztárcánk rendelkezésre álló csomagolópapír mérete szab határt.

princess.jpg

A hercegnős történetbe bújtathatunk némi fejlesztést is, lehet a számokkal ismerkedni  3-5 éveseknek, vagy kisiskolásoknak ebben a foglalkoztató füzetben pontösszekötni, majd színezni.

Rózsaszín + hercegnő + póni = a nyerő kombináció 4-8 év között idén Cadance hercegnő póni, ezzel az ajándékkal biztosan nagyon népszerűek leszünk.

A rózsaszín és csillogó tárlatból nem maradhat ki Barbie, így itt van a csodálatos virágtündér baba.

Kislányok, akik szeretnek alkotni egészen biztosan boldogan bontják majd ki a csomagot, amiben egy Blingles csillogó készlet van, amivel díszíthetik a tárgyaikat. Esetleg egy saját ízlés szerint színezhető Belle hercegnős hátizsák, amilyen senki másnak nem lesz a délutáni tornaórán.

SZIRÉNÁZÓ

KINEK: Fiúknak, aki akkor vannak elemükben, ha riasztás van, vagy éppen menteni kell, a nap hőseinek legyenek bátor tűzoltók vagy életmentő orvosok. Niii-noo nii-noo.

A legkisebbek első darabjai között lehet a tűzoltó állomás a Fisher - Price-tól, vagy a szintén kiváló minőségű angol Wow-tól a rendőr motor és lovasrendőr doboz.

Nem hiányozhat egyetlen fiú autós gyűjteményéből sem a Burago által gyártott magyar rendőrautó modell, amely az Országos Rendőrfőkapitányság engedélyével készült.

Akik nagyobb járműveket szeretnek tologatni, és az egész lakás körbeszirénázni, nekik válasszuk ezt a mentőautót.

Persze kreatívan is lehet szirénázni, a 3-6 éveseknek itt van ez a tűzoltós kirakó az Orchard-tól, vagy egy szintén szuper mágneses kirakó a Janodtól. Nagyobbaknak ajánljuk a csúcsforgalom logikai társasjátékot.

Könyvekből pedig megtudhatunk többet például a rendőrségről a Mi micsoda sorozat kifejezetten óvodásoknak és kisiskolásoknak szól.

police.jpgSzirénázó szupercsapatot természetesen Lego-ból is építhetünk. A Lego City sorozatban olyan különlegességeket is találunk, mint a rendőrségi teherhelikopter, vagy a rendőrkutyás furgon, de akár egy komplett üldözést is eljátszhatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr904958768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása