Gyerekjátékokról rendszerezetten

Gazillion -Buborék készítés felső fokon

2011/06/02. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

Ki ne szeretné a színes,különböző nagyságú szappan buborékokat?!A Gazillion más értelmet adott a buborékfújó szónak. A vagány színvilágú eszközökkel gyönyörű buborékokat gyárthatunk, korántsem hagyományos módon. Míg egykoron mosószappan folyadékból készítettünk buborékokat,ma már igen jó minőségű speciális folyadékokat használnak a bubi fújáshoz.

A Gazillion igen széles kínálattal örvendezteti meg a gyerekeket.

Hogy néhány példát említsünk megtalálható a termékcsaládban a kerékpár hátsó rúdjára felszerelhető Kipufogó, ami bicajozás közben buborékcsíkot húz maga mögött.

Szeretném megvásárolni!

De a buborékfújó Bogár is jópofa találmány. A bogár nemcsak egy kedves állatka lesz számodra, hanem miközben játszol vele, buborékokat fúj neked.

Szeretném megvásárolni!

A Gazillion Buborékgyár egy buborékfújó gép a folyamatosan forgó karikának köszönhetően pillanatok alatt egy valódi buborékfelhőt fúj köréd.

Újdonságként került piacra a Gazzuds habfújó,s ebből is hat féle termék. Gazzuds termékekkel jópofa habfelhőt fújhatsz, csak mártsd egyszerűen a habfújót a folyadékba, és kezdd el fújni.

És ha bármelyik buborék készüléked kifogyna, akkor nincs baj, mert háromféle kiszerelésben kapható hozzájuk utántöltő folyadék. Ezeket 115 ml, 230 ml és 920 ml-es kiszerelésekben találhatod a polcokon.

Ha felszerelkeztél ezekkel, a szettekkel, irány a kert vagy az utca és indulhat a buborékgyártás.

   

 Szeretném megvásárolni!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr522950818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása