Gyerekjátékokról rendszerezetten

Még soha nem volt ilyen könnyű gyöngyből állatokat készíteni!

2012/05/04. - írta: Játékbox / Játékpalota

Az Aqua beads különleges, innovatív kreatív játék, mellyel csodálatos alakzatok és meseszép képek készíthetők. Az Aqua beads használata egyszerű és szórakoztató.

Gyöngy alapminták készítése:

A tetszőletges minta kiválasztása után, helyezd a mintalapot az elrendező tálca alá. A minta szerint rendezd el a gyöngyöket az elrendező tálcára. Körülbelül 10 cm távolságról, 4-5 alkalommal permetezd le vízzel a gyöngyöket. 1 óra száradás után a gyöngymintát távolítsd el a tálcáról és permetezd be a hátulját is vízzel. Ismét hagyd száradni.

Mivel víz hatására a gyöngyök tapadni kezdenek, nem csak képeket készíthetsz vele, hanem csodálatos 3D-s állatokat, figurákat is!

Az Aqua Beads-hez különböző kiegészítők is kaphatók, mint például az adagoló toll, mellyel könnyen kiválaszthatjuk, milyen színt szeretnénk használni és a helyére illeszthetjük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr144488054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása