Gyerekjátékokról rendszerezetten

Infantino - Bébijátékok

2011/06/15. - írta: Játékbox / Játékpalota

Közel 5 évvel ezelőtt került be a magyarországi játékpiacra az Infantino termékcsalád.

Egyéni stílusával, kedves, és színes figyelemfelkeltő figuráival azonnal feltűnést keltenek. Az Infantino termékcsalád kifejezetten az újszülött babáknak és a kis gyermekeknek készülnek.

Mindegyik termék egytől egyig szórakoztató, „nyűhető”,a mindennapi kalandhoz,és a játékos felfedezéshez kiváló választás.

Mivel termékcsaládról beszélünk, igyekszem nektek bemutatni a lehető legtöbb játékot közülük.
Sokszor vásárlóink bizonytalanul álldogálnak a bébi játékos polc előtt, hogy milyen ajándékot is válasszanak a kicsi babának. Számít természetesen az is,hogy van-e már esetleg valamilyen játék otthon, mert úgy a "kört" jobban lehet szűkíteni,ám ha még semmilyen ajándékot nem kapott a pici, akkor a választás lehetősége majdnem, hogy végtelen.

De lássuk csak a kínálatot csoportosítva,s a csoportokból is egy-egy terméket kiemelve.Mivel nagyon sok és szép bébijátékot találunk a polcokon,amiket karácsonyig is részletezhetnék,így inkább számomra a legkedvesebb játékokat mutatom be most nektek.

1.Csörgők rágókák:

- Csörgő - rágóka Vidám Nudli lábú bogár:
Különleges, mosolygós bogárka, nudliszerű, puha, színes lábacskákkal. Játék közben csörgő-zörgő hangot is kiad,a puha lábacskák pedig nagy segítséget nyújtanak a picikéknek a fogzás időszakában. Különleges, elsőre megnyerő a nagy szemű bogárka,nem hétköznapi rágóka,szép, színes figyelemfelkeltő.

 

 Szeretném megvásárolni

- Lábcsörgő Elefánt & majom:
Vidám lábcsörgők, amelyek segítségével a mozgás hosszan tartó szórakozást nyújt a baba számára. Fehér-élénksárga csíkos kis zokni, egyiken majom fejecske, másikon elefánt fejecske. A kontrasztos szín, és a csörgés azonnal felkelti a baba figyelmét,ami hosszú időre le is köti,hiszen saját kis lába folyamatos mozgásával csörgeti a figurákat,ráadásul még a pici lába sem fagyoskodik.

 

Szeretném megvásárolni

2. Babakocsira, hordozóra, autóba való játékok:

- Pajta pajtik:

A malac, a kis kakas és a boci. Három csörgő-zörgő jó barát, akik megkönnyítik a fogzás időszakát. Együtt, de külön-külön is használhatóak. Ők is szintén színes,vidám kis figurák csörgő hanggal, ráadásként rágóka karikákkal .Hordozóra,babakocsira,kiságyra könnyedén feltehetőek.

 

 

Szeretném megvásárolni

- Ablakra tehető kisállatkert:

Kimondottan autóba való babajáték, az öntapadó korongok segítségével könnyedén rögzíthető az autó ablakára. Három kis figurával (oroszlán, elefánt, víziló),akik az autó mozgásától csilingelő hangot adnak ki,a kis figurák levehetőek,és akár a babakocsira is tehetőek.

 

 Szeretném megvásárolni

3. Bébi plüss:

-  Dzsungel barátok – Zebra:

A kis vidám, élénk zebra szórakoztatja a babát. Fekete-fehér színeivel felkelti a kicsi érdeklődését, és mozgás közben csilingelő hangot hallat. Hosszú lábai ide-oda himbálóznak az autó vagy a babakocsi mozgásának hatására. Ha meghúzzuk a zebrát, rezegve visszahúzódik.Nagyszerű útitárs,a baba kezébe pedig tovább barátkozhatnak egymással. Puha bébi plüssből és jó minőségű textilből készült, mely nem szöszölődik. Mosáskor bújtasd bele egy kispárnahuzatba, hogy minél tovább megőrizze gyönyörű színeit! Könnyen felszerelhető az autóülésre, a babakocsira .

 

Szeretném megvásárolni

- Sam az oroszlán:

Kedves, puha plüssből készült színes oroszlán. A kis oroszlán nagyszerű útitárs az úton lévő babák számára, akaszthatjuk az autósülésre, vagy a babakocsira. A nyakában lévő gépet megnyomva, exponáló hangot ad. A babák fejlődéséhez elengedhetetlen az inger dús környezet. Ezt a bébi plüsst is a babák nyugodtan szájukba vehetik, mert nem szöszölődik,ő is mosható 30 fokban,de ne feledd mosás előtt tedd bele a játékot egy kispárna huzatába, így még jobban megkíméli az anyagot.

 Szeretném megvásárolni

4. Játszószőnyeg:

- Oroszlános játszószőnyeg:
Ez a hatalmas és színes játszószőnyeg rengeteg izgalmas felfedezni valóval várja a legkisebbeket.
A baba a puha szőnyegen fekhet hason vagy háton. Hason fekve talál egy csörgő-zörgő levelet, és különböző felületű anyagokat, melyeknek más és más a tapintása. Ha a hátára fordul, akkor pedig szemben találja magát négy tornázó bébi plüss figurával, egy oroszlánnal, egy majmocskával, egy zebrával és egy elefánttal. Az állatkák levehetőek, és a babakocsira is ráakaszthatóak. Mindegyik jól megrágható, csörögnek-zörögnek. A két játékhíd találkozásánál pedig a legérdekesebb kincs, a zenélő bébi tükör, melyben a baba nézheti a saját mozgását, és a körülötte lévő színes dolgokat. A tükör egy két perces dallamot játszik és vicces dzsungel hangokat is hallat!A szőnyeg mérete: 76x61 cm

Szeretném megvásárolni

- Piknik játszószőnyeg:
A korszerű formatervezés lehetővé teszi, hogy a baba hason fekve szerezzen új élményeket. A kellemes, puha (textil-bébiplüss anyagú) szőnyegen egy hatalmas dinnyeszelet kapott helyet, amely segíti a babát a támaszkodásban és biztonságosan megtartja őt. A baba előtt folyadékkal feltölthető kis ablak található, melyben színes gyümölcsök úszkálnak, elősegítve a szem-kéz koordináció fejlődését.
A termékhez tartozik két, könnyen levehető bébi plüss figura, egy csörgő hangya és egy csörgő almás táska, melyeket a babakocsihoz is rögzíthetünk .A játszószőnyeg mérete: 80 cm x 58 cm


 Szeretném megvásárolni

Ahogy említettem,nem minden játékot mutattam be nektek, de ha van olyan Infantino játék ami titeket érdekel,szóljatok és  már mutatom is egy kicsit közelebbről.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr412985489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása