Gyerekjátékokról rendszerezetten

Patkány - Póker

2011/07/08. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Patkány póker társasjáték a Macskafogó 2 rajzfilm szereplőit, és a játékosokat új kalandokra hívja.

A Macskafogó és Moloch végső pókercsatájukat vívják, és a játékosok a patkányok szerepében minden helyzetből előnyt próbálnak szerezni maguknak.

E társasjáték gyűjtemény több, egymástól független játékot tartalmaz.

A Macskafogó futam főként 7-9 éves korú gyermekeknek való, de a gyors szerencsejátékot kedvelő felnőttek is élvezik. A játék célja minél nagyobb értékben kártyákat gyűjteni, ezekért azonban zsetont kell fizetni. A zsetonokat és a kártyákat a játéktábla megfelelő helyein lehet megszerezni.

A Lyukra-futam játékváltozatot 10 éves kortól lehet játszani. A szerencse mellett itt már a taktikával is jelentős szerepe van. Az győz, aki a lépéseit ügyesen kombinálgatja, és így a legértékesebb kártyákat szerzi.

A Patkány-póker a 12 évesnél idősebbeknek, illetve a stratégiajátékok híveinek szól, akik szeretnek patkánykodni. Lépegetőkártyák választásával a játékosok döntik el, hogy mikor hányat lépnek a patkányaikkal. Ahová több patkány eljut, ott a kártyáért licitálni kell.

2-6 játékos játszhatja, játékidő 15-90 perc, 7-99 éves korig ajánlott.

Címkék: póker patkány
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr853049707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása