Gyerekjátékokról rendszerezetten

Monster High - kié lesz a legrémisztőbb teremtmény?

2011/09/12. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Monster High babák egyik erénye a talán az, hogy legfőképpen önmaguk vállalására készteti a gyerekeket, hogy úgymond váljanak igazi egyéniséggé. 

Mi az a Monster High?

A Monster High középsuli látszólag semmiben sem tér el egy hagyományos iskolától. Első blikkre bárki azt hinné, ugyanolyan, mint a többi iskola, viszont az iskola falain belül nagyon más ez a világ! Elég végignézni az iskolai testületen vagy a különböző fura fakultációkat tanulmányozni. Ebben a suliban ugyanis a leghíresebb szörnyek tinikorban lévő gyermekeik próbálják átvészelni a kihívásokat és az iskolai élet nehézségeit, miközben próbálnak jó tanulók, és ami a legfontosabb, jó barátok is maradni.

 A Monster High tökéletesen tökéletlen srácai és vámpírjai nem csak úgy érzik, mintha szörnyek lennének időről időre – ők valóban azok! Ezen a varázslatos helyen pedig ahelyett, hogy megpróbálnának beleolvadni környezetükbe, legfőképp egy mondattal lehetne jellemezni a fakultációkon tanultakat: Légy önmagad, légy egyedi, légy szörny!

A Múmia, Drakula és sok más horrorisztikus karakter fiatal leszármazottjai bár külsőre nem épp a legszimpatikusabb személyiségek, megismerve történetüket már sokkal inkább tűnnek barátságos fiataloknak, akik sokszor hasonló problémákkal találják szembe magukat, mint bármely más, hagyományos fiatal diák. A környezet és a megoldás módja sokszor más, de a problémák közel ugyanazok: szerelem, tanulás, szülők.

A világ második legnépszerűbb babájának tartott Moster High őrületnek a jelek szerint semmi sem szabhat határt. A néhány perces mesék, úgynevezett „webizódok” közzététele az internetes videó megosztó portálon hatalmas siker volt, több százmilliós nézettséget hozott a hivatalos Monster High csatornának.

 

Ezek a divatos, csinos bőrbe bújt természetfeletti lények meghódítják az egész világot! Bizonyos korban a lányok nem játszanak már babákkal... Ebben a korban szórakoznak, "szellemekről" beszélgetnek, rémes történeteket mesélnek egymásnak...

 Ismerkedj meg DracuLaurával és GhouLiá-val, vagy a szép farkaslánnyal! Ha kiválasztottad a kedvenced, hozzá illő kulcstartót vagy mobildíszt is vehetsz! A nagyobb babák naplóval és baba tartó állvánnyal kaphatóak! 


 

 

Te kit választasz?

A játékokat 6 éven felüli bátor gyerkőcöknek ajánljuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr803221190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása