Gyerekjátékokról rendszerezetten

Lego Hero Factory - A kitörés

2012/01/18. - írta: Játékbox / Játékpalota

A hatalmas Hero Factory az erő és a biztonság jelképe az egész univerzum számára. Makuhero Központjában, erőd szerűen magasodik a házak fölé. Áthatolhatatlan és kijátszhatatlan - egészen mostanáig.

Mélyen, a Hero Factory besejében különböző, hatalmas szörnyek és gazemberek vannak elzárva a világ szeme elől. Senki nem gondolta volna, hogy valaha kiszabadulnak onnan, pedig mégis megtörtént, és Makuhero városából egészen az univerzum legtávolabbi pontjaiba szöktek!

A hősök elindulnak, hogy elfogják a szökött szörnyeket, azonban hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy a szökés csak elterelő manőver volt, és Black Phantom el akarja pusztítani a Hero Factory tornyát.

A küldetés vezetőjét harcképtelenné téve Black Phantom elzárja Hero Factoryt a külvilágtól. Rocka - az egyetlen hős, aki nem szerepelt az akcióban - feladata lesz, hogy minden ügyességét és ravaszságát felhasználva megakadályozza Phantom ördögi tervét és megmentse a Hero Factoryt!

Ha szabadok maradnak, ezek a szörnyetegek elképzelhetetlen károkat tudnak okozni, ezért az egyik legfontosabb feladatunk, hogy újra elzárjuk őket a Hero Factoryba. A különleges vészhelyzet megköveteli, hogy a legerősebb és meghatalmasabb fegyverekkel felszerelkezve indulj a szökött gazemberek nyomába!

Black Phantom:

Rocka:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr113573112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása