Gyerekjátékokról rendszerezetten

Ébresztő, Madárijesztő!

2011/09/20. - írta: Játékbox / Játékpalota

Egy vicces társasjáték gyerekeknek, melyben a szerencsének és az ügyességnek is egyaránt jut szerep.

Egy kukoricatáblán folyik a játék, melyhez, mint minden kukoricatáblához, odajárnak a varjak, hogy elcsenjenek egy-egy finom falatot az érett csövekről. A gazda egy madárijesztőt rakott a kukorica kellős közepére, hogy elijessze a hívatlan csemegézőket.

A Te feladatod, hogy egy varjú bőrébe bújva megpróbálj minél több kukoricát elcsenni. A játékot maximum négy kis falánk madár játszhatja, a legbátrabb varjú kezd, és ellop egy csövet. Most a mellette ülő varjú jön, és az azutáni. A feladat egyszerűnek tűnik, ám korántsem az! A madárijesztő, igaz alszik, de bármikor felébredhet, és akkor jajj annak, aki megpróbálja ellopni a félte őrzött kukoricát! Elhessegeti a varjakat! A játékot az nyeri, akinek a legtöbb kukoricát sikerül elcsennie anélkül, hogy a madárijesztő rajtakapná!

A játékot 5 éves kor felett ajánljuk.

Ahhoz, hogy a Madárijesztő életre keljen, két AA elemre ven szükségünk, ezt a csomag nem tartalmazza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr923241382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása