Gyerekjátékokról rendszerezetten

Hódítsd meg a mesebirodalmat!

2011/09/28. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ki ne gondolkodott volna el egy gyerekbolygóról, ahol sok, már ismert meseszereplővel lehet találkozni? Melyik gyerek ne lépne be egy ilyen mesevilágba? Talán még pár felnőtt is odalátogatna!

Pattanj fel a fehér paripára, találkozz a furfangos kisegérrel, menekülj a tűzokádó sárkány elől, kerüld el a gonosz varázslót, járj túl a ravasz róka eszén, csókold meg a bákakirályfit, fogd ki a három kívánságot teljesítő aranyhalat!

Játékszabály:

Válassz egyet a bábuk közül, és állj vele a start mezőre! A legfiatalabb játékos kezd (csakúgy, mint a mesében a legfiatalabb királyfi, vagy királylány), pörget a nyíllal, és annyit lép, amelyik számon megállt a mutató. Ha már állnak a mezőn, lépj tovább a következőre.

Ha valaki zöld csillagos mezőre lép, meg kell keresnie a nevezetes mezőket bemutató lapról a csillaghoz leközelebb álló karaktert, és a mellette található utasítás elolvasása után, követnie kell azt! Ezek a mezők előre, vagy hátrafele küldhetnek minket, más karakterekhez. (Ezeket a karatkereket piros pont jelzi)

A győztes az, aki elsőként ér a célba.

A játék 4 éves kortól ajánlott, 2-6 játékos részére. Játékidő: 15-45 perc.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr873262634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása