Gyerekjátékokról rendszerezetten

Tűz van a városban! Valaki hívja a tűzoló brigádot!

2011/10/11. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ahogy ez a kiáltás elhangzik, máris megszólal a riasztó a tűzoltó brigád épületében, és a csapat máris indul, hogy megfékezze a lángokat és megmentsék az embereket!

Van mire büszkének lenniük! Még soha, senki nem sérült meg, amikor ők indultak a helyszínre! A tűzoltóság épületére sem lehet panasz! Eredeti, élethű, gyönyörűen kidolgozott, részletes 1930-as évek beli központjuk van, ahonnan egy szintén korabeli tűzoltóautóval roboghatnak a katasztrófa színhelyére!

A csomag tartalmazza a tűzoltóság épületét, a tűzoltóautót, 4 minifigurát, egy tűzoltó kutyust, nyitható ajtajú garázst. Az épület teteje természetesen eltávolítható, belül pedig egy részletesen berendezett tűzoltósági központba tekinthetünk be.

Legyél Te is a tűzoltó brigád tagja, indulj a társaiddal, ahogy megszólal a tűzjelző csengő és mentsd meg a bajba jutottakat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr123295268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása