Gyerekjátékokról rendszerezetten

Bee line

2011/11/09. - írta: Játékbox / Játékpalota

Az ügyesség és a gyorsaság játéka. Lendületes, vidám játék az egész család számára, ahol ügyesnek és fürgének is kell lenned, hogy Te nyerjél.

Minden játékos 6 db különböző színű BEE-LINE kártyát kap. A kártyák színe megegyezik a kaptárban lévő golyók színével. A játék a kaptár megrázásával, felfordításával kezdődik. Ekkor a kaptárban lévő golyók sorrendje megváltozik. A játék kezdetén a kaptárt felfordítjuk, megrázzuk és a tetején lévő gomb benyomása után, visszafordítjuk és máris kezdődik a játék! Ekkor a golyók véletlenszerűen kipotyognak a kaptárból. Az a nyertes, aki először kirakja helyesen a színes kártyákat a golyóknak megfelelő sorrendben, majd a kaptár tetején lévő gombot megnyomja!

2-4 játékos részére

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr423366286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása