Gyerekjátékokról rendszerezetten

Fejleszd játszva a logikádat!

2012/01/20. - írta: Játékbox / Játékpalota

A nagyszerű Smart Games játékok fő tulajdonsága, hogy játék közben fejleszik a gondolkozásodat, kreativitásodat! A többféle játék mind ugyanarra az alapra épül:

Válassz egy feladvány kártyát, és oldd meg a feladatot!

Ez elsőre egyszerűnek hangzik, pedig egyáltalán nem az! Nézzük például a Jeges kalandot!

A Játék menete:

* Válassz egy feladatkártyát és helyezd a táblára!
* Helyezd a 6 lapkát a feladatkártyára úgy, hogy a halak a vízben legyenek, a jegesmedvék pedig a jégtáblán.
* De figyelem! Sem a halakat, sem a jegesmedvéken nem lehet eszkimóra tenni, és mind a hat lapkának a táblán kell lennie, átfedés nélkül!

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?

Ilyen, és ehhez hasonló játékook, minden témakörben! Szökj meg a börtönből, vagy legyél te a "jófiú" és kapd el a szökésben levő gonsztevőt! rejts el állatokat, vagy rakj össze egy Anakondát! Válaszd azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és biztos, hogy nem fogsz csalódni! Igazi fejtörő feladatokat fogsz találni, és nincs is jobb érzés annál, mint amikor teljesen magadtól rájössz a megoldásra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr593593790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása