Gyerekjátékokról rendszerezetten

Star Wars 7 - LEGO-ban már megérkeztek!

2015/10/26. - írta: Játékbox / Játékpalota

1-starwars_millenium-falcon-lego-75105.gif

►Millenium Falcon - áramvonalasabb, mint valaha

 

A Star Wars történet egyik legjellegzetesebb űrhajója visszatért, és áramvonalasabb és ellenállóbb, mint valaha! Ahogy az a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható, a Millennium Falcon legújabb LEGO® változatában számos új és továbbfejlesztett kiegészítőt találhatsz, például a még részletesebben kidolgozott hajótestet, a levehető pilótakabint, amelyben 2 minifigura számára is van hely, forgatható felső és alsó lézerágyú tornyot ajtónyílással és elég hellyel egy minifigura befogadására, kettős, rugós kilövőket, radar tányért, valamint rámpát és bejáratot.

Nyisd fel a hajótörzs felső paneleit, és fedezz fel további részleteket, többek között a fő hajóüreget, amelyben ülőhelyek, holografikus sakktábla, részletesen kidolgozott hiperhajtómű, titkos rekesz, extra dobozok és kábelek, valamint tárolóhely a rugós kilövő töltényeinek! Természetesen egyetlen LEGO Millennium Falcon modell sem lehet teljes Han Solo és Chewbacca, valamint a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilm többi nagyszerű szereplője nélkül. Kapcsold be a hiperhajtóművet és induljon a LEGO Star Wars csata! A csomagban 6 minifigurát (Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech és egy Kanjiklub bandatag, valamint egy BB-8 asztromechanikus droid) és válogatott fegyvereket találsz.

 

LEGO STAR WARS 75105 MILLENNIUM FALCON - kapható itt» 

►Poe X-szárnyú vadászgépe 

Csatázz az Első rend erői ellen Poe X-szárnyú vadászgépével! Ez az egyedi kialakítású vadászgép rengeteg különlegességet kínál, van rajta például 4 rugós kilövő, 2 gyorstüzelő, visszahúzható futómű, szétnyitható szárnyak, kinyitható pilótafülke, amelyben elfér egy minifigura, mögötte pedig elég hely van a BB-8 asztromechanikus droid számára.

A járműben helyet kapott még egy adagolóval felszerelt fegyvertartó állvány, extra rakéták, lövedékek és egy extra ülés is. Kapaszkodj fel a létrán, kötsd be magad és alkosd meg a nagyszerű jeleneteket, ahogy a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható! A csomagban 3 minifigurát (Poe Dameron, Az Ellenállás egyik felszíni tagja, az Ellenállás egyik X-szárnyú vadászpilótája, és egy BB-8 asztromechanikus droid), válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz.

 

Poe X-szárnyú vadászgépe - itt kapható » 

 

forrás: lego.com


Érdekelnek a játékok, szeretnél olcsóbban, mindenki másnál hamarabb új és akciós játékokhoz hozzájutni? ► Iratkozz fel hírlevelünkre, rendszeres nyereményjátékainkra! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr88023764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása