Gyerekjátékokról rendszerezetten

Let's Cook - Miniséfek a konyhában

2011/05/10. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Let’s Cook konyhai eszközök kialakítása praktikus, gyermekbarát.Elemmel működnek, könnyen tisztíthatóak, vidám színekben kaphatóak. Használatuk gyermekek és felnőttek számára is kellemes időtöltés.

A turmixgépet biztonsági ráccsal látták el, így még véletlenül sem tudod megvágni magát. Kialakítása során a gyermekek biztonsága alapkövetelmény volt. Alapanyagként nem kell hozzá más, mint egy kis tej vagy joghurt, nyáron fagyi, idény szerinti gyümölcs, egy kanál méz, és pillanatok alatt elkészül az ízletes, könnyű uzsonna.

 

 

A gyümölcsök és joghurtok kombinálásával, mint pl.: eper és málna, málna és vaníliafagyi, őszibarack és őszibarackjoghurt, rengeteg féle turmix készíthető, így már csak a Te fantáziádon múlik, hogy minden nap más-más finomságot fogyassz vagy lásd vendégül barátaidat az általad készített finomsággal.A fagylaltgép a turmixhoz hasonlóan működik. A turmix elkészültével a fagylaltgép négyrészes kiegészítőjébe töltjük, egy órára a fagyasztóba tesszük. Így egészséges, finom pálcikás fagylalt készíthető, melynek összetevőit Te válogathatod össze. Legyél Te a társaság fagylaltosa…

 A müzli készítő alapanyaga a kedvenc gabonapelyhed és egy kevés méz. Egy kevés aprított aszalt gyümölcs, olajos mag (pl.: dió, mogyoró, napraforgómag, lenmag, tökmag), kókuszreszelék, olvasztott csoki remek kiegészítője lehet a müzlinek, és így rengeteg féle müzli szelet készíthető.Az egészséges harapnivalóhoz nem kell mást tenni, mint az alapanyagok keverékét a fóliázott müzli készítőbe tenni, amit addig csavarunk, amíg össze nem áll. A felmatricázott szeletek napokig megőrzik frissességüket.

 A chips készítéséhez burgonya szükséges, amit mosás után-ha úgy tetszik-, meg sem kell pucolni. Szeletelése gyors és egyszerű, a vágófelülethez csak szüleid segítségével férhetsz hozzá.

A burgonyaszeleteket a chipskészítő tálba téve mikrohullámú sütőben percenként ellenőrizve addig szárítjuk, ameddig a chips ropogós nem lesz. Fontos, hogy mielőtt a mikróhoz nyúlsz, feltétlen kérd Anyukád segítségét. Az már az Ő asztala.

 

Az elkészült ropogtatni való nem tartalmaz olajat, fűszereket, sót, tartósítószert.Ha a kedvenc filmeteket nézitek, akkor elmondhatod, hogy a hozzávaló ropogtatni valót Te készítetted.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr392892798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása