Gyerekjátékokról rendszerezetten

Schleich

2011/05/11. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

A közel 80 évvel ezelőtt megalapított német cég figuráik megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettek a természethű kialakításra, melyeket még a mai napig kézzel festenek meg. A piacon legelőször, ember valamint mese figurákkal jelentek meg, amit a későbbiekben állatfigurákkal bővítettek,s bővítenek a mai napig is.

Ahhoz,hogy a Schleich figurák valóban élethű formát öltsenek szaktekintélyek, tudósok, és múzeumi szakemberek segítenek a cég modellezőinek a tökéletes kialakításban,s csak a  jóváhagyásuk után kerülnek a termékek gyártásra.

A figurák gumi műanyag ötvözetek, melynek köszönhetően a Schleich termékek nem törnek és még a kiálló részecskék sem okozhatnak balesetet a kisebb gyermekekben sem, egészségre ártalmatlan festékkel vannak festve.

 

 

A Schleich figurák lenyűgöző világba vezetik el a fiúkat,és lányokat egyaránt. A gyermekek fantáziájukat szabadon engedve szerepeket játszhatnak, illetve akár különböző szituációkat rendezhetnek.Játék közben nem csak fejleszti a gyermekek képzelőerejét, egyúttal tanulnak is azzal, hogy megismerkednek a különböző állatokkal, és azok élettereivel. Sőt nem csak a gyermekek, de tapasztalatunk szerint a szülők is rajonganak a gyönyörű figurákért.

Földünk tele van állatokkal, élőlényekkel, a Schleich figurái az egész világot bejáró felfedezőútra kalauzol el benneteket. Megismerkedhettek például a Szavannán élő vadállatokkal,a vizek végtelen világával,amely nem kevés állatot rejt magában, gyönyörű szép lovakkal,házi kedvencekkel pedig a parasztgazdaságban ismerkedhettek meg közelebbről.

 

Megtalálhatóak a kínálatban még az őskori állatok, mely egy olyan világ, amit még senki sem látott, de mindenkit elvarázsol. Minden figurához tartozik egy kis füzet, valamint egy kis emberfigura, hogy érzékeltesse ezeknek a valaha élt állatoknak óriási méreteit. Betekintést nyerhetsz a Lovagok világába, ahol lovagok, gyalogok csapata kész arra, hogy csatába szálljon egymással, és megvédjék királyuk és az udvar békéjét. Nem utolsó sorban van még egy különleges kategória, a Tündérek egyedi, elvarázsolt, gyönyörű világa. A világ, melyben Nap és Árny tündérek laknak,s birodalmukat Bayalának nevezték el. A kézzel festett tündérek és lovaik, a Schleich-től megszokott gyönyörű aprólékos részletekkel, finom színekkel és árnyalatokkal varázsolnak el mindenkit.

 

Egy szó, mint száz bármilyen témakör is legyen, ami téged érdekel, biztosan megtalálod a Schleich termékek kínálatában, melyek összegyűjtésével valóban egy különleges világba érezheted magad.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr102895416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása