Gyerekjátékokról rendszerezetten

Götz - A baba

2011/05/16. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

A Götz több mint hatvan éve a vezető babagyártók, közé tartozik. Népszerűségének és minőségének köszönhetően számos első helyezésű díjat nyert.

A babák külalakjukban rendkívül élethűek, mind kézzel készülnek, ruházatuk és kiegészítőik mindig az aktuális trendet követik. A babák szettben és önállóan is kaphatóak.

Korosztályukat tekintve az újszülöttől kezdve tizenéves korig több méretben készülnek.

A babák személyiségükkel, bájukkal hamar belopják magukat a kislányok szívébe. Exkluzív megjelenésük és minőségük egész életre szól.

A babák arca kifejező, élethű, gyönyörű.

Szemük egyes babáknál (főleg bébiknél) kézzel festett, a legtöbb babánál mozgatható. Szempillájuk természetes hatást kölcsönöz, szemük színe a hajuk színének megfelelően változik, szőke hajúak kék szemmel, barna hajúak barna szemmel, míg a vörös hajúak zöld szemmel rendelkeznek.

Hajuk általában hosszú, rendkívül jó minőségű, színük természetes hatást kölcsönöz, mosható, formázható, szárítható.

A bébik anyaga főképp puha anyag-ezek mosógépben moshatóak-, de van köztük fürdethető újszülött is. A vinyl testű baba meleg szappanos vízzel mosható.

A babák ruhája 30 fokon mosható, vasalható.

A pár hónapos babák közül népszerű Baby Hannah, aki szettben kapható. Kiegészítője: sapka, cumisüveg, etető kendő, hintőporos doboz, pelenka, és egy táska, amiben a gyermek bárhová magával viheti kedvenc babáját.

Négyféle Maxi Muffin közül választhat az érdeklődő. Ők már hajas babák, három év körüliek. Kiegészítőjük fésű és hajgumi, szalag vagy hajpánt. Van köztük két szőke egy barna és egy vörös hajú kislány.

Az egyik szőke kislány rózsaszín ruhás, rózsaszín kardigánnal és balerina cipővel. A másik szőkeség fehér nadrágban, rózsaszín alapon fekete szíves ruhában pózol, lábán kis fehér szandállal. A barna hajú leányzó igazi balerina tetőtől-talpig rózsaszínben. A vörös hajú kislány fehér felsőben és nadrágban áll, narancssárga klumpával és kék kabáttal.

A nagyobb babák között a Happy Kidz termékcsalád emelhető ki. Az egyikük nyolc év körüli szőke hajú, barna szemű lányka pöttyös ruhában, rózsaszín nadrágban, kék klumpában.

Van köztük tizenkét éves nagylány vörös hajjal, zöld kabátban, farmerban, kék gumicsizmában. Kiegészítője egy trendi szív alakú rózsaszín napszemüveg.

Az idősebb korosztályból kiemelkedik Hannah a hosszú szőke hajú, kék szemű ívelt szempillájú lány.

 

Hannah rózsaszín illetve fekete-fehér pepita mintás ruhában pózol, most divatos pepita mintás tornacipőben, rózsaszín harisnyával,trendi napszemüvegben és a ruhához passzoló fejkendőben. Kiegészítője egy mikrofon, állvánnyal,szép csillagmintás gitár,egy rózsaszín mobil és négy divatos csillámló virágmintás matrica. Hannah igazi rock sztár.

A babákhoz kiegészítők egész tárháza kapható a ruháktól kezdve a fürdőköpenyen, lovon, zoknin, cipőn, táskáját, egészen az olyan kiegészítőig, amik kifejezetten a kislányok számára készülnek. Ilyen pl.:a Götz pénztárca,neszesszer,mobiltartó vagy táska. Ezek szép rózsaszín csíkos mintában, virágos hímzéssel kaphatóak.

A kiegészítők variálhatósága révén fejlődik a gyermek képzelőereje, a baba pedig rövid idő alatt gyermek "legjobb barátjává" válik.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr832907679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása