Gyerekjátékokról rendszerezetten

Lego Minifigura

2011/06/20. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Lego 2010-ben meglepetéscsomagot alkotott. A csomagokban egy-egy figura található egy pici alaplappal.

A csomagok korlátozott számban kaphatóak. Népszerűségüket bizonyítja,hogy 2011 áprilisában már a 4. széria került forgalomba. A csomag érdekessége a meglepetés, mert nem tudni, melyik figurát rejti a 16 közül. Mindegyik széria más csomagolású és 16 -féle figurát tartalmaz. A figurák gyűjthetőek.

Az első széria(8683) sárga színű, ma már csak néhány helyen kapható.
Szerepel benne többek közt ősember, mágus, íjász, cowboy, indiánlány, nővér, gördeszkás fiú,ninja harcos, szuperhős, robot, pom-pom lány, zombi, űrhajós, mélytengeri búvár, stb...

 

A második széria(8684) kék színű, tartalmaz: karatést, gladiátort, vámpírt, fáraót, súlyemelőt, szörföst, vízi mentő hölgyet és sombrerós mexikóit.

 

A harmadik széria 2011 januárjától kapható zöld színű csomagban. Szerepel benne indián, baseballsapkás rapper, pilóta, űrlény, lovag, majom és sportoló hölgy is.

 

A legújabb széria a narancssárga. A kedvencek közé tartozik a hokis, Drakula, gitáros punk, muskétás, festő vagy a focista.

 

 

A minifigurák remek kiegészítői nagyobb szülinapi ajándékoknak, vagy önállóan apró kis ajándékként a mindennapok során.

A minifigurák pici elemekből épülnek össze, ezért csak öt éven felüli gyermekeknek ajánlott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr882999564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása