Gyerekjátékokról rendszerezetten

Angry Birds :Dühös Madarak plüss formájukban is hódítanak!

2011/06/30. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

Mikor kaptunk egy infót arról,hogy érkeznek májusban az Angry Birds madarak plüss formában, igazából semmilyen reakciót nem váltott ki belőlünk,vagyis mégiscsak: "Mi az az Angry Birds?". A kérdés részünkről csak azért reális,mert egyikünknek sincsen olyan telefonja - mert,mint kiderült onnan indult az egész őrület -,ami miatt tudnunk kellett volna kik is ők valójában.
A kíváncsiság hajtott és elkezdtem keresgélni olvasgatni róluk. Kerekedő szemmel kezdet tudatosulni bennem,hogy ezeknek a vicces kinézetű madárkáknak milyen óriási sikere van világ szerte!!!!(Májusi infó szerint 200 millióan töltötték le a játékot,azért ez elárul valamit ,nem?).

Szóval ha valaki ugyanúgy ,mint mi nem tudná kik ők,az alábbiakban egy rövid információval szolgálnék:

Három finn fiatalember, egy Nokia mobilfejlesztő versenyen vett részt,amit meg is nyertek, és ez okból felbuzdulva saját céget alapítottak. Munkájuk során több dizájnterv között akadt meg a szemük a "nyersen" megrajzolt láb nélküli morcos madárkán...nem is kellett több nekik,csak a történetet kitalálni hozzá,ami akkora siker lett,hogy a mai napig nem csillapodik!
A játék varázsa,az egyszerűségében rejlik, mert a lényege,hogy a gömbölyded,repülni nem tudó madarakat csúzlival kell kilőni a disznókra,s hogy ne legyen mégse olyan egyszerű, kisebb-nagyobb épületeken rejtőzködnek a malacok akik ellopták a madarak tojásait! Nem hiába mérgesek!:) Játék közben pedig vicces hangokat adnak ki mindannyian. A játék előrehaladtával egyre fejlettebb “madárfegyverzettel” rendelkezünk.

  • piros: alapmadár
  • sárga: gyors madár
  • kék: többfelé robbanó madár
  • fekete: önmagában robbanó madár
  • fehér: robbanó tojást tojó madár


A játék kiadásai több platformra kaphatók: PC, PlayStation 3, PSP, Mac és Chrome böngésző segítségével Online is játszható.
Ahogy írtam az elején,meg is érkeztek hozzánk a madárkák négy féle változatban,bár stílusosan úgyis mondhatnám,hogy becsúzlizták őket hozzánk:)

1. Plüss Hátitáska klip,hogy mindenhová magaddal tudd vinni, mérete kb.6cm


2. Plüss 13 cm-es figura,ami pont ugyanolyan hangot ad amit a játékban is hallhattok.

 

3. Plüss 20 cm-es figura ami pont ugyanolyan hangot ad amit a játékban is hallhattok.


4. Plüss 41 cm-es figura egyenlőre csak a piros madár.

Maga a játék tényleg annyira sikeres,hogy olvasgatásaim során találtam a madárkákról szóló képeket, videókat: tortáról, pizzáról, polóról, sapkáról, papucsról, telefontokról, minisütiről, cipőről, zokniról, táskáról, nyakkendőről, írószettről, és társasjátékról is. Erre kíváncsi leszek, hogy társasjáték formájában mikor kerül üzletünkbe a játék. Szóval ebből látszik,hogy tényleg mennyire népszerű is ez a madár csapat,és biztos vagyok benne, hogy itt még közel sincsen vége a történetnek,vagyis újabb és újabb ötlettel fognak előrukkolni majd. Kíváncsian várjuk mi is lesz az.

Ezeket nektek is látnotok kell,néhány ízelítő belőlük:

 

 

Frissítés:

Elfogytak a madárkáink!
Egyértelmű a siker, nem csak telefonon hódítanak:)
Legközelebbi "berepülésük" szeptemberbe várható, és nem csak a megszokott plüssöket várjuk,hanem érkeznek az újdonságok is!!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr173026576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása