Gyerekjátékokról rendszerezetten

Bogyó és Babóca úton az oviba!

2011/07/08. - írta: Játékbox / Játékpalota

Bartos Erika varázslatos gyermekmeséiből megismert Bogyó és Babóca díszítik a társasjátékot. A játék számtalan lehetőséget rejt magában.
Az oviba vezető út során a gyerekek izgalmas felfedezéseket tehetnek a gazdagon illusztrált, csodálatos színvilágú játékfelületen.Ki jut el hamarabb az oviba, ahol már várja Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni, a dadus?Hosszú az út az erdőn át és sok játékot, szórakozást rejt. Levághatsz ugyan egy kanyart, ha lecsúszol a szivárványcsúszdán, de ez mit sem ér, ha vissza kell vinned Vendelnek a lufiját.A mesesorozat csaknem valamennyi figurája szerepel ebben a kedves társasjátékban.Hintázz Baltazárral, szedj mogyorót Mókus Regővel! Ha ügyesen dobsz, és szerencséd van, a sík erdei kaland után Te érsz elsőnek az óvodába!

Az egyszerűen érthető, mégis izgalmas játék remek szórakozás a Bogyó és Babóca mesék kis barátainak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr83049623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása