Gyerekjátékokról rendszerezetten

Sivatag fiai

2011/07/08. - írta: Játékbox / Játékpalota

A "Sivatag fiai" játékkal Keans Teuber a nagy sikerű "Catan telepesei" játék szerzője újabb érdekes és izgalmas szórakozásra hívja a stratégiai játékok kedvelőit.
A játékosok a "sivatag fiai" játékban a karavánjukkal tevegelnek ki a sivatag fehér homokjába,ahol oázisok feltárásával kincseket gyűjthetnek és kereskednek,hogy a játék végén a lehető legtöbb pontot érő árut bírtokolják. Homok ropog a fogaid alatt,izzadtságcseppek gyöngyöznek a börödön. A sivatag az otthonod a kereskedelem az életed.
Ma is útra kelsz karavánoddal,hogy kincseket sejtő óázisokra lelj a végtelen homoksivatagban.
Tömjén,mirha,só és drágakő az értékek,amik után kutatsz. De a víz is kincset ér és előnyökhöz juttat.
A kereskedelemkockázatot sejt magába mert az áruk értéke bármikor megváltozhat. Akik végig nyitva tartják a fülüket és figyelik a helybélieket pletykáit,azok birtokolnak majd a játék végén értékes árukat.

Elbírják-e a tevéid a fellelt kincseket? Indulj és mutasd meg,hogy te vagy a sivatag fia!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr443049578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása