Gyerekjátékokról rendszerezetten

Picnic Melody baba

2011/08/05. - írta: Játékbox / Játékpalota

Melody három év körüli szőke hosszú hajú copfos baba, hosszú ujjú sárga felsőt és lila csipkés kantáros szoknyát visel, monogramos M jelzéssel.

Melody interaktív, több mint nyolcvan mondatot ismer. Négyféle ennivalója van, felismeri, mit adnak neki, nem lehet bekapcsolni.Szól, ha éhes vagy szomjas elmondja, mit szeretne enni.Almát, habos süteményt, szendvicset vagy tejet adhatunk neki, amit a doboz tartalmaz.
A baba három darab AA-s elemmel működik, amit a játék nem tartalmaz. Melody- val piknikezhetünk is, erre is tud mondatokat, szereti, ha csikizik a hasát.
A baba teste puha anyag, végtagjai és feje vizes ronggyal mosható műanyag, a szemet be tudja csukni. Haja fésülhető, fonható.
A baba három év feletti kislányoknak remek ajándék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr863127380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása