Gyerekjátékokról rendszerezetten

Crayola - Láss 3D-ben!

2011/08/17. - írta: Játékbox / Játékpalota

 

Szeretsz rajzolni?Ráadásul aszfaltra? És mit szólsz ha azt mondom mostantól az alkotásaidat 3D-ben is nézheted??

A Crayola 3D krétaszett segítségével ennek semmi akadálya. A 3D hatást a megfelelő két szín használata és a szemüveg biztosítja.
A lényeg,hogy a meleg színek magasra emelkednek, a hideg színek pedig alacsonyan maradnak.Sőt a kréta fogóba akár 3 krétát is tehetsz, így több színnel dolgozhatsz egyszerre.
A szettben 5 db kétvégű és 20 db óriás több színű aszfaltkrétát, 2 db 3D-s szemüveget, 4 db óriás sablont, ötletfüzetet, krétatartó eszközöket satírozáshoz és kréta fogót találsz. Továbbá egy vastag kétvégű ecset, amellyel összesimíthatóak a különböző formák és színek.
Fontos megjegyezni,hogy a  kréta lemosható. De vigyázat esetleg a ruhán foltot hagyhat! Legyél kreatív, és alkoss nagyban.

 

 

 

Még nincs vége, kiegészítőként a Spirálozó szett  egy másik típusú rajzoló világba repít téged!

Hogy működik?
Mint egy búgócsiga, így ha beleteszel egy krétát a spirálozóba és egy kar segítségével felpörgeted, akkor különböző alakzatokat és rajzokat hoz létre mozgás közben.
Ám kitartónak kell lenned, és gyakorolj sokat, hogy szebbnél szebb rajzokat hozhass létre. Attól függ milyen a pörgetési technikád ,mert  más és más alakzatokat tudsz létrehozni.
Vegyél el egy 3D-s szemüveget is, hogy az elkészült rajzokat 3D-ben láthasd. 
A szettben 2 db spirálozó készüléket, 9 db különböző színű aszfaltkrétát, egy krétabefogót és egy hegyezőt is találsz. Ebben a szettben nincs benne a 3D-s szemüveg. 
A termék 6 éves kortól ajánlott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr353159992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása