Gyerekjátékokról rendszerezetten

Go Go Ninjago, de Társasjátékban!

2011/08/18. - írta: Játékbox / Játékpalota

Go...Go...Ninjago! Ezzel a mondattal zártam beszámolómat a májusi publikálás során.
Egyértelműen leszögeztük,hogy a Ninjago a 2011 Lego egyik legnagyobb slágere.
Meg kell,hogy mondjam a siker nem apad...sőt újabb és újabb újdonságok jelennek meg ebbe a témakörbe. Csatlakozott az újdonságok, és a Ninjago tábor soraiba a 3856-os cikkszámmal ellátott Ninjago társasjáték.
Persze továbbra is kaphatóak a jól meg szokott pörgettyűk, s velük együtt  helyett kapott a polcokon (valószínűleg) a gyerekek nagy örömére Wu Sensei (2255)   az öreg harcos, s véleményem szerint a legnagyobb sikert talán ez a pörgettyű fogja aratni.
Hozzáteszem nem egy kiváló jós, és látó közreműködésével teszem ezt a kijelentést, hanem,onnan gondolom, hogy május környékén szó szerint szétbombáztak minket a gyerekek ezzel a  kérdéssel; hogy Wu Sensei (2255) Pörgettyűnk van-e?
Kedves gyerekek, örömmel értesítelek benneteket,hogy a válasz mostantól: IGEN:)


De vissza térve a társasjátékhoz amiről a mai publikációnk szól, mi is,hogy is, lássuk:

 

Ahogy említettem a játék,  a Ninjago témára épült és 10 darab Ninjago mikrófigura van benne. Jay, Kai, Cole és Zane szereplőknek be kell jutniuk a saját templomukba, amit megszálltak a csontvázak és meg kell találniuk a 4 arany fegyvert, hogy legyőzhessék a csontváz sereg tábornokát.
A játék maga csapatjátékot igényel, és a játékosok ha nyernek, vagy ha veszítenek, azt mindig is csapatként érik el.
Egy Wu Sensei figura is tartozik a játékhoz, ami meg tudja menteni a csapatot játékonként egyszer a vereségtől, valamint egy kötél alkotóelemmel egy adott nindzsát ki lehet menteni egy új területre.
A játék egyszerre használ egy „küzdj, hogy uralkodj (die to dictate)” és egy „építs (brick-built)” forgót, hogy eldöntse a csata sorsát.
A társasjáték 8 éves kortól ajánlott.
 


 

 



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr843163237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása