Gyerekjátékokról rendszerezetten

Bumm...újabb hőségriadó!

2011/08/22. - írta: Játékbox / Játékpalota

 Sosem hittem az időjárás jelentéseknek, bár mostanában mégis, és szomorúan hallottam, hogy idén már nem várható nyár!:( Erre tessék a hét folyamán hőségriadót rendeltek el!!!!!!
No mindegy.
Ez viszont nem jelent mást  minthogy a nyár utolsó heteit kihasználva élvezzük a meleget, és a napsütést.
Ehhez pedig a legjobb és legszórakoztatóbb  játék a Vizibumm család, ezen belül is a Rakéta Bumm, valamint a Frizbi Bumm.

Rakéta Bumm:

Mire van szükség? Jó dobásra, vízre,szabad térre...De vigyázz,ha te kapod el, mert vizes lehetsz tőle! A Rakéta Bumm nagy távolságokra is eldobható rakéta, amivel nagyon jól lehet célozni a rakéta kialakítása miatt.

Jobban szeretsz Frizbizni? Nem gond, akkor neked való a Frizbi Bumm!
A játék lényege ugyan az, mint a Rakéta Bumm-nál. Eldobod, a célpont meg ügyesen kapja el, vagy nem ússza meg szárazon:)

A játékokat 6 éves kortól ajánljuk, de az ügyes kisebbek is használhatják, no meg persze nem utolsó sorban az örök ifjú gyerekek is!

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr493170626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása