Gyerekjátékokról rendszerezetten

Kalandra fel, irány a Labirintus!

2011/08/31. - írta: Játékbox / Játékpalota

Ki ne irigykedett volna a hős, bátor hercegekre, akik halált megvető bátorsággal vetették bele magukat egy – egy felejthetetlen kalandba? A Mesterek Labirintusában bárkiből lehet hős, kincset kereső kalandor, sárkánnyal harcoló vitéz.

A játékhoz négy kincsvadászra van szükség, akik egy hatalmas sárkány labirintusában járva, bonyolult útvesztőkön haladva előre próbálják megkeresni a kincset és legyőzni a sárkányt.


A játé menete:

Először a legbátrabb vitéz léphet be a labirintusba, a fal kártya segítségével utat nyithat maga előtt, melyen egészen addig haladhat, amíg falba nem ütközik. Ekkor a második, majd a harmadik kalandor indulhat el felderíteni a titkos járatokat. Ha valamelyikük kincset talál, magához veheti azt, de ezt a sárkány nem nézi jó szemmel…

Kaland, izgalom, fantázia. Ezt nyújtja a Mesterek Labirintusa a vállalkozó szellemű játékosoknak.

Csak az igazi mester lesz rá képes, hogy összegyűjtse a kincset, s legyőzze a sárkányt. Megvan a képességed hozzá, hogy Te legyél a Labirintus Mestere

A játékot 2-4 fő játszhatja, kellemes kikapcsolódás 10-99 éves korig, az egész családnak!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr793192612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása