Gyerekjátékokról rendszerezetten

Lehetnék... akármi!

2011/09/14. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Mattel Barbie sorozata egy igazi különlegesség! A babák különböző szakma képviselőinek öltöztek be, ezzel elősegítve, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerkedjenek a „felnőttek világával.”

Lehetnék Állatorvos, Séf, Rajztanár, Filmsztár! Bármi lehetsz, ami csak szeretnél! Minden babához gazdag kellék készlet is jár, például az állatorvoshoz kiskutya, orvosi táska, sztetoszkóp és minden, amire Barbienak szüksége lehet, hogy ellássa kis kedvencét.

Lennél Babysitter? Megteheted! A babysitter Babához kisbaba, etetőszék, és egy puha babaágy is tartozik, ahova lefektethetjük a kicsit.

Lehetsz… bármi, amit ki tudsz találni! Játssz, és képzeld el, milyen lehet, ha Gyerekorvos, vagy Számítógép technikus vagy!

Igazi Barbie babák – a Matteltől!

A babák nevére kattintva megnézheted őket webáruházunkban.

Mindet meg szeretnéd nézni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr63227343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása