Gyerekjátékokról rendszerezetten

Mennyire ismered a High School Musicalt? Most kiderül!

2011/09/15. - írta: Játékbox / Játékpalota

Jó szemed van? Gyorsan reagálsz? Ez kell ehhez a játékhoz! Ki az első, aki rájön, melyik HSM sztár rejtőzik a kártyákon? Ha Te vagy az első, és jó a válaszod, a kártya a tied!

A játék egyszerű: Négyzet alakú kártyákat helyezünk az asztal közepére, a szereplők fotójával. Az első játékos a kör alakú varázskártyák közül egyet a speciális pörgettyűbe rak úgy, hogy a többiek azt ne lássák. Megpörgeti a pörgettyűt, és mindenkinek találgatnia kell, ki lehet a rejtett kártyalapon. A tippjüket úgy kell jelezni, hogy a színes zsetonukat arra a négyzet alakú képre helyezik, akinek a képére gondolnak.

Légy gyors! Ha valaki már a kiválasztottad képére tette a zsetonját, Te már nem teheted oda.

Amikor a pörgettyű forgása lassul, már könnyebb felismerni a képet, de ilyenkor nagyobb lehet a veszélye, hogy az ellenfeled is felismeri a szereplőt!

Amikor a pörgettyű megáll, a pörgető megnézheti a képet. Ha valaki eltalálta a helyes megoldást, megkaphatja a kerek kártyát, és ő lesz a pörgető. Ha nem volt helyes találat, új kép kerül a pörgettyűbe, persze az előző kártya nem esett ki, bármikor visszakerülhet a játékba!

Ha mind a 16 kártya megvan, a játék véget ér. Akinél több a varázskártya, az nyeri a játékot!

A játékot 2-4 játékos játszhatja és minden korosztály élvezheti, aki ismeri és szereti a High School Musicalt, 5-től egészen 99 éves korig!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr683229768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása