Gyerekjátékokról rendszerezetten

Indul a szafari a Szerengetiben!

2011/09/29. - írta: Játékbox / Játékpalota

A Vadvilág egy elképesztően eredeti DVD-s társasjáték, mely a tanzániai szerengeti Nemzeti Park vadonjának titkaiba avatja be a kalandos kedvű játékosokat. A játék során több mint 200 lenyűgöző filmrészletet láthatunk természetes környezetükben az oroszlánok, zebrák, bivalyok, zsiráfok, gepárdok és számtalan egyéb vadállat életéről.

Hány nyakcsigolyája van a zsiráfnak vagy milyen hangosan bömböl az oroszlán? Ezekre a kérdésekre könnyedén váélaszt adhatsz, vagy akár meg is tippelehetd őket, ha nem vagy biztos a válaszban - akárhogy is, rengeteget tanulhatsz a játék folyamán!

Kérdésről-kérdésre, ha jól felelsz, egy-egy állat kártyáját nyerheted el jutalmum. Ha ügyesen használod fel a kártyáid, te lehetsz az első, aki az öt nagyvadat lencsevégre kapja, és ezzel megnyered a játékot! De vigyázz, a többi játékos megpróbál majd megelőzni!

Vágj bele az izgalmas utazásba, tanulj, cserkészd be az "öt nagyvadat" és győzz!!!

Hugo van Lawlick egyike a világ leghíresebb természetfilmeseinek. Több mint harminc éven át forgatott a szerengetiben, számtalan dokumentumfilm alkotója és 8 Emmy díj birtokosa. A Vadvilág DVD-s társasjáték filmanyagát az ő életművéből válogatták.

Játékidő: 60 perc. A játék nagyszerű szórakozás az egész családnak, 8-tól 99 évig! 2-4 játékos részére!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr913265222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása