Gyerekjátékokról rendszerezetten

Micsoda káosz van az utakon!

2011/10/04. - írta: Játékbox / Játékpalota

Bizony, egy autós élete tele van nehézségekkel! A Rush Hour játékokban kipróbálhatod magad, mint Apa vagy Anya, az utakon!

A játék célja, kikeveredni a csúcsforgalomból. A Rush Hour a világ legnépszerűbb tologatós játéka, a logikádat és a problémamegoldó képességedet teszi próbára, valamint az egyik legelismertebb készségfejlesztő játék.

A játék 4 henézségi szinten (kezdő, gyakorlott, haladó, profi) 40 feladatkártyát tartalmaz.

Válassz egy feladatkártyát, és az azon látható ábra szerint helyezd el a járműveket a táblán. És most te jössz! A dugóból egyetlen kijárat van, úgy kell tologatnod a járműveket, hogy szabaddá váljon az oda vezető út a kocsid előtt. Figyelem! Az autókat nem emelheted fel, csak tologathatod!

Ha az elejétől fogva végigjátszod a játékot, mire a profi szintre érsz, már bármilyen reménytelen helyzetből is ki tudsz keveredni! Ha mégis úgy látod, hogy menthetetlenül beragadtál, állítsd vissza az autókat a kiinduló helyzetbe, és próbáld újra!

A játék 8 éves kortól ajánlott, 1 játékos számára.

Természetesen, mint minden nagysikerű játéknak, ennek is vannak továbbfejlesztései, mint például a Rush Hour Deluxe Edition, ahol már 5 szinten folyik a küzdelem, itt már Nagymester is lehetsz! A kiegészítők és továbbfejlesztések megtekintéséhez kattints a linkre:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr143278017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása