Gyerekjátékokról rendszerezetten

Szerezd meg a rákocskákat a vidám poliptól!

2011/11/24. - írta: Játékbox / Játékpalota

Jolly a polip vicces kedvében van, és azt is illik róla tudni, hogy nagyon nagyon csikis.

A kicsi rákocskák szert tettek a tengerben fellelhető legjobb játszótársara, Jolly-ra, a nyolckarú polipra. A vidám játéknak semmi sem állhatja útját, csak Jolly csiklandóssága!

A játék:

A kis játékosok megpróbálják kiszedni a rákocskákat Jolly karjai alól, miközben a polip vészesen csápol. A feszültség egyre nő, hisz mind tisztában vannak azzal, hogy Jolly nagyon csiklandós!

Jó érzékkel, taktikával és kis szerencsével sikerülhet egyik-másik rákocskát kiszedni. De vigyázzatok! ha valaki véletlenül megböki vagy megcsiklandozza Jolly egyik karját, a polip felkacag, és megáll.

Ki lesz a legügyesebb és gyűjti össze először a rákocskáit?

A Jolly Octopus vidám, szórakoztató játék az egész családnak! A játékot 4-99 éves korig, 2-5 fő játszhatja. Az átlag játékidő: 10 perc.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr403408716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása