Gyerekjátékokról rendszerezetten

Túl kicsi a világ...!

2011/12/27. - írta: Játékbox / Játékpalota

A világ túl kicsi, hogy minden faj békében és harmóniában élhessen egymás mellett. Itt az ideje eldönteni, hogy kik érdemesek arra, hogy ezen a világon éljenek. Ám a döntés nem egyszerű, ezért a te kezedbe kerül a fajok fennmaradásának a sorsa.

Játék alap története szerint a fajok a fennmaradásukért küzdenek. Meg kell hódítani az új területeket és elsöpörni a többi népet.

A játékban van 14 faj és 20 tulajdonság, melyeket kombinálva kapsz egy népcsoportot, akiknek a fennmaradásáért kell küzdened. A játék elején licit folyamán lehet megszerezni a különböző fajokat a tulajdonságokkal együtt.


Ha játék közben a faj rosszul állna bármilyen jó is a speciális tulajdonsága, dönthetsz úgy hogy elhagyod őket és új kombinációt irányítva megint bele vetheted magad a küzdelmekbe.


Az ilyen elfeledett törzsek továbbra is fenn maradnak a táblán, hátha valaki kedved érez, hogy átvegye felettük az irányítást.

A Small World játékban győzelmi pontokat kell gyűjtened, amiknek a segítségével meg tudod nyerni a játékot. Győzelmi pontokat a körök végén kapsz minden területért, melyet a néped elfoglal, de  szerezhetsz a tulajdonságaik segítségével is, ha a megfelelő területeket foglalod el.

Ha okosan és bölcsen hódítasz, biztosan a tiéd a győzelem, és a fajod fogja uralni a világot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr713499205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása