Gyerekjátékokról rendszerezetten

Wow - Váoo milyen játékok:)

2011/05/17. - írta: Játékbox / Játékpalota

A WOW játékok kiváló minőségű, angol tervezésű gyerekjátékok. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt  nagyon szívesen ajánljuk minden kedves vásárlónknak.

Az alábbi  fő tulajdonsággal rendelkeznek:

  • Törhetetlen műanyagból készülnek (tényleg,mert kipróbáltuk!:))
  • Nem kell hozzájuk elem (lendkerekesek)
  • Biztonságos játékok (flatát mentes kivitel, lekerekített szélek)
  • Nincs fulladásveszélyt előidéző alkatrész
  • Káros összetevőktől mentes festékanyaggal készülnek

 

 

A játékok 1 ½ kortól egészen 5 éves korig ajánlottak.Az angol cég a termékcsalád megalkotásakor igen széleskörű kínálattal kápráztatta el a gyermekeket és szülőket egyaránt.Készültek, és folyamatosan készülnek kifejezetten kislányoknak és kisfiúknak játékok, azonban olyan termékeket is piacra dobtak melyek egyformán fiúk és lányok kedvencei lettek.

Megjelenésükben vidám színes, figyelemfelkeltő termékek. Ami még barátságosabbá teszi a játékokat, hogy mindegyiknek nevet adnak.(például: Ernie a Tűzoltóautó,Katie a lakóautó stb.)Könnyebben megjegyezhetőek,minthogy cikkszám vagy külalak alapján keressék a szülők,nagyszülők a játékokat,hozzáteszem mi is hamarabb megjegyeztük a termékek nevét, mint a „kódjukat”.:)

Elég hosszadalmas felsorolni a különböző témaköröket, melyeket a gyártó megalkotott, de az általunk tapasztalt lekedveltebbeket azért felsorolom: tűzoltóság,rendőrség,mezőgazdaság,iskola,mentő,helikopter,lovasfarm,játszótér,versenyautó,űrhajósok,tökhintó,kis figurák,takarítóautó,safari,építkezés,repülés,kirándulás...Hm, azt kell, hogy mondjam az összes témát felsoroltam.Ebből is látszik, mennyire szeretik a játékokat!

 

Vannak olyan játékok, amik kimondottan vízben használhatóak. Ezek a játékok a víz felszínén felhúzás után úsznak, így tehát a fürdőkádban, az esti pancsolások során is teljes lehet az öröm.Nem tartoznak hozzá apró részek, teljesen biztonságos apró kezekben is. Nem hiába ajánlott 1 ½ éves kortól.

 

Minél nagyobb a gyűjtemény annál garantáltabb az önfeledt játék. Érdemes figyelni a kínálatot,mert év közben is folyamatosan bővül jobbnál jobb szettekkel a Wow termékcsalád!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbox.blog.hu/api/trackback/id/tr842910724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása